smått&gott

Inläggen ni läste med under 2019

NÄR JAG TITTADE på statistiken över vilka inlägg ni läste mest under 2019 fick jag fram en hel del inlägg som jag blev förvånad över att det är på toppen. Det översta är nog den jag inte riktigt förstår varför… men antar att det finns någon logisk förklaring bakom.

The Blacklist | Säsong 5

Detta inlägg som ni läst mest, och som ofta är på mina lästa veckovis. Bara en genomgång av femte säsongen av The Blacklist som jag skrev 2018. Inte roligare än så. Men det är det inlägget som ni söker efter på google, och hittar till mig. Vilket är kul!

Topp 10 | Bästa The Vampire Diaries avsnitten

Mina favoriteravsnitt av en gammal favoritserie The Vampire Diaries. Tror det är en serie som många som läser min blogg har sett, och därmed tycker det är kul att läsa om.

10 filmer från 1950-talet som ni måste ha sett

Några, tio mer exakt, tips på filmer från 1950-talet som jag tycker är värt att att titta på. Hoppas ni har tittat på några utav dem och kanske hittar en ny favorit. Det hade varit superkul!

Sons of Anarchy | Säsong 7

Säsongsammanfattningen av sjunde och sista säsongen av Sons of Anarchy. Åh, som jag älskar denna serie när jag tänker efter. Det är faktiskt en av få serier som jag i efterhand saknar. Det var så många avsnitt, relationer mellan karaktärerna, hat och kärlek för karaktärerna att jag kom på djupet hos dem.

Beverly Hills 90210 | Säsong 1 – 6

Inför nya säsongen tog jag äntligen tag i att se klart allt. Men innan jag ville göra min säsongsammanfattningar för de resterande säsonger jag hade kvar ville jag först göra en sammanfattning av de säsonger jag hade sett och antingen skrivit om på gamla bloggen eller inte alls. Det gillade ni!

Mina 25 favoritböcker

Ett önskeinlägg som blev ett av de mest läsa under 2019. Superkul! Det är verkligen en härlig lista med fantastiska böcker. Såklart jag tycker det, när det är mina favoriter. Säg gärna till om ni har läst någon som ni har gillat, eller inte alls gillat.

Störst av allt | Säsong 1

Förstod rätt tidigt att detta kommer vara en serie som flera vill läsa om. Därför plöjde jag den rakt igenom på kort tid och gav min sammanfattning/recension. En helt okej serie som kanske inte är min smak egentligen. Men kul med Sveriges första originalserie hos Netflix.

Filmrecension | X-Men: Dark Phoenix

Vet inte om den kom med på listan för att det är en film ni var genuint nyfikna på eller om folk tycker det är kul att läsa recensioner som är negativa. Jag tycker själv det är lite småroligt så kan förstå det. Dark Phoenix är utan tvekan filmen jag blev mest besviken över under 2019.

Se Riverdale stjärnorna i deras egna filmer

Jag tipsar om kommande filmer där våra kära stjärnor från Riverdale är med. Just nu har jag bara sett en av dem – The Last Summer och blev inte särskilt imponerad. Vill dock se Five Feet Apart. Har ni sett någon?

Beverly Hills 90210 kommer tillbaka!

Alla gillar glada nyheter inte sant? Speciellt när en gammal goding som Beverly Hills får nytt liv. Det tråkiga är att detta är innan Luke Perry lämnar oss och det fortfarande fanns en chans att vi skulle få vår scen med Dylan och Brenda igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *