Filmer,  Serier

Se Riverdale stjärnorna i deras egna filmer

Under en väldigt kort period har flera stjärnor från Riverdale börjat ploppa upp med egna filmer. Som om alla hade semester exakt samtidigt och gjorde en film. Det vill säga väldigt troligt att så var fallet. Här kommer fyra stycken filmer från några av gänget i Riverdale.

The Last Summer

K.J. Apa (Archie) spelar Griffin, en i gruppen av vänner som kommer spendera deras sista sommar tillsammans. Innan college och livet händer. Den ska komma ut på Netflix den 3 maj i USA och troligtvis antingen samtidigt eller nära inpå här i Sverige. Tyler Posey (Teen Wolf) är också med på ett hörn!

The Perfect Date

I denna film får vi inte enbart se Camila Mendes (Veronica) utan också Noah Centineo (Till alla killar jag har gillat). Den handlar om en kille som försöker spara ihop pengar till college och gör det genom att gå på dejter med personer där han låtsas vara den perfekta pojkvännen. Den här finns nu att se på Netflix.

Five Feet Apart

Haley Lu Richardson (The Edge of Seventeen) och Cole Sprouse (Jughead) spelar ett ungt par som finner varandra bland sjukhus och sjukdomar. Premiär på bio den 10 maj.

The Sun Is Also a Star

I denna film finner vi Charles Melton (Reggie) i ett värdigt komplicerat förhållande. Den handlar om Natasha, en tjej som inte tror på ödet utan håller vetenskapen nära tills hand. Men en dag faller hon för en kille, och samtidigt är hennes familj nära på att utvisas. Premiär på bio den 24 maj.

BONUS: Casey Cott (Kevin) har också en film som kommer någon gång i 2019. Filmen heter All the Little Things We Kill och handlar om en lärare som tar sina elever som gisslan. Och Lili Reinhart (Betty) kommer med sin film under 2020.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *