Andra bloggar

Vill ni ha tips om andra bloggar som ni vill följa? Här har jag ett härligt urval av fina guldkorn som jag tycker att ni ska titta in på. Flera av de är också nischade inom just film, tv-serier och böcker.

Bakom Fiktiva Em finner vi Emelie som skriver om allt om filmer, tv-serier, böcker och serietidningar. Allt en kan önska sig i en enda blogg. Hennes inlägg har väldigt stor tanke bakom sig, och är alltid så otroligt fina.

Det är Elsa som driver Vi gillar film! och hon är en sådan duktig och påhittig person. Hon skriver främst om film och tv-serier, och det är alltid något nytt och spännande inlägg inne på hennes blogg. Både roliga listor, tankar och åsikter samt recensioner.

Idas recensioner är en samlingspunkt för helt enkelt Idas recensioner. Det gäller alltifrån filmer, serier och böcker. Otroligt imponerande mängd recensioner på denna blogg.

Lena är bakom The Lena Elisa Story och hon skriver om alla sina stora intressen i livet på sin blogg. Det är allt från böcker, serier, musikaler till foto och resor. Det är en härlig blandning och allt skrivs med en stor glädje.

Felicia som driver Fröken TV är en sådan otrolig driven och duktig bloggare. Vill du läsa utförliga inlägg om din favoritserie? Då har du hittat rätt.

Seriereflektioner drivs av Sara och fokusen är just på serier, men då och då kan vi även läsa om filmer och böcker som hon ser och läser på. Sara är riktigt bra på recaps av flera serier och är ofta tidig med att kommentera olika nyheter och trailers.

Jag blir alltid imponerad när jag går in på denna blogg. Inte bara för de utförliga recensionerna kring filmerna  utan även på variationen av filmer. Riktigt välskriven blogg!

Escape Reality drivs av Towe och är en renodlad tv-serie och filmblogg. Om ni vill läsa utförliga recaps av olika serieavsnitt är Towe personen ni ska följa.

Johanna skriver om både film och tv-serier, och ibland även om sitt eget liv. Det är kul att läsa Johannas blogg då den innehåller mer svenskt än vad jag vanligtvis läser om, samt tittar på.