smått&gott

Till er alla, en riktigt god jul!

Det är julafton, och just nu borde jag sova. Alldeles för tidigt för att vaken just nu. Har precis firat lite jul i mina föräldrars stuga med mina föräldrar, Johan och min bror med familj. Efter vi har vaknat ska vi åka vidare hem till kusten där vi ska fortsätta firandet med Johans familj. Det blir lite resande nu i juletid. Blir så när man vill hinna träffa så många som möjligt på liten tid. Som tur är bor våra familjen hyfsat nära varandra.

Har inte velat stressa ihop några tidsinställda inlägg under mellandagarna, och har inte lust att sitta framför datorn heller. Vilket betyder att det kommer bli tyst här nu. Fram till nyår och det nya året.

Fram tills dess vill jag önska er en riktigt god jul!

En kommentar

  • Lena

    Jag förstår verkligen det där med att inte vilja sitta vid datorn utan bara njuta av ledigheten men det hindrade ju inte mig att komma in här och önska en God Jul för det haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *