Serier

Beverly Hills 90210 kommer tillbaka!

Redan nu i sommar kommer gänget i Beverly Hills 90210 tillbaka. Men det kommer inte bli som vi trodde det skulle vara. Vi kommer inte få se karaktärerna efter 19 år och hur deras liv är nu. Utan det kommer bli något helt annat.

Istället kommer det handla om skådespelarna och hur de träffas efter alla dessa år för att förnya serien. De kommer inte spela sig själva utan verkar som de kommer spela alternativ till sig själva. Det kommer alltså både spela på robot-trenden som sker samtidigt som de driver med sig själva. För om det är någonting vi har hört är att det har inte bara varit en hel del drama i serien utan även bakom kameran. Så om det är drama ni vill se kommer det säkert leveras.

Dock har alla förutom Luke Perry (Dylan) och Shannon Doherty (Brenda) sagt att de kommer vara med. Men de måste väl hoppa in på ett hörn? Speciellt med tanke på att dramat mellan Kelly och Brenda ska ju ha varit väldigt avspeglat mellan Doherty och Garth.

Jag måste ta tag i mitt maraton av Beverly Hills 90210. För det här vill jag inte missa. Och vill då ha sett allt som finns. Får skynda mig!

Är detta något ni vill se?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *