smått&gott

De populäraste Instagram bilderna från 2019

ETT NYTT NYÅRSLÖFTE under i år är nog att ta mer bilder. Tycker det är så himla tråkigt att skrolla igenom Instagram och se få bilder, samma sak med kamerarullen på kameran. Borde verkligen bli bättre på att ta mer bilder. Det är väl ett helt okej nyårslöfte, inte sant? Fler bilder på Instagram! Både den privata och den jag har för denna blogg.

De tio bilderna som fick mest likes under 2019 på Instagram är dessa bilderna, och här kommer en mer bakhistoria till dem.

Instagram: Bästa stället att vakna upp på
Bästa stället att vakna upp på. 🌲🍁
10 Vakna upp i soliga stugan

Åkte till mamma och pappas stuga med några vänner. Och det är nog ett av de bästa ställena att vakna upp till. Ljuset, tystnaden. Mitt ute i skogen. Riktigt härligt!

Åkte till Amsterdam och hittade min nya stil
Åkte till Amsterdam och hittade min nya stil.
9 Vårt boende i Amsterdam

Var tillsammans med jobbet i Amsterdam på en mässa i februari. Såg typ inte solljuset på fem dagar. Deprimerande om något. Men lägenheten vi hyrde var väldigt fin. Mysig och avskalad stil.

Instagram: Fick nya kompisar på kvällspromenaden på landet.
Fick nya kompisar på kvällspromenaden på landet.
8 Klappade får på landet

Samma kompisgäng som vi var i stugan med åkte vi även längre upp i Värmland med. På en kvällspromenad där vi blev uppätna av myggor gick vi och klappade lite får. Ägaren var snäll och såg när vi kom och frågade om vi ville klappa. Såklart!

Söndag på Fagott.
Söndag på Fagott.
7 En söndag i gamla lägenheten

Bara en vanlig söndag hemma i gamla lägenheten. Jag satt vid soffan och Johan klingade på en av hans gitarren. Inte mycket mer än det.

Instagram: Favoritpersonen fyller 26 år. Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra! Har den äran!
Favoritpersonen fyller 26 år. Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra! Har den äran! 🎈❤️
6 Ett födelsedagsbarn

Johan fyllde år och jag lade upp bilden jag hade tagit dagen innan (om jag minns rätt) när vi var på Nordens Ark och tittade på djur. En halvfärdig sleeve ser vi också. Som idag är större, och mer färg, men inte helt klar.

Köpte tulpaner i Amsterdam och säger att de var till Johan när det egentligen är till mig själv.
Köpte tulpaner i Amsterdam och säger att de var till Johan när det egentligen är till mig själv. ☀️🌷
5 En bukett tulpaner i vårljuset

Var ju i Amsterdam med jobbet och när alla (typ) kollegor köpte med sig tulpaner till fruarna ville jag inte vara sämre. Tulpaner är ju också något av en favorit. Men om det var till Johan eller mig själv, ja det låter jag vara osagt. (Till mig själv, hundra procent).

Instagram: hundra procent semesterläge just nu.
hundra procent semesterläge just nu.
4 Bada i Värmland

Samma tid och samma gäng som vi klappade får med. Tror detta är dagen innan eller dagen efteråt. Vi bestämde oss för att åka och bada och fann denna superfina plats. Det var hyfsat kallt och mycket strömt. Men vackert.

Idag har vi åkt båt.
Idag har vi åkt båt. ☀️
3 Åka båt på semestern

På vår semester bestämde vi oss för att bara ha semester hemma på Västkusten. Och en dag åkte vi ut tillsammans med Johans pappa med hans båt. Bara en skön aktivitet en förmiddag.

Instagram: Åker till kusten för att andas in lite havsluft.
Åker till kusten för att andas in lite havsluft. 🌿🌊
2 Andas havsluft på västkusten

Ännu en gång vi var hemma på västkusten. Njöt av solen, doften av saltvatten och bara att slappna av. Tror vi båda blir mer avslappnade när vi är ”hemma”. Konstigt att vi inte flyttat hem än.

Vår midsommar består av stuga, sill och bastu. Och såklart jordgubbar. Glad midsommar!
Vår midsommar består av stuga, sill och bastu. Och såklart jordgubbar. Glad midsommar! 🌿☀️🍓
1 Midsommar

Och den obligatoriska midsommarbilden blev årets favorit. Vi spenderade den i stugan bara vi två. Åt god mat. Hängde i bastun som var nybyggd. Bara njöt av stillsamheten och jordgubbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *