Serier

The Passage | I Want to Know What You Taste Like

Älskade varenda scen med Sykes och Babcock. Snacka om sexuell spänning mellan dem två. Visserligen var de bara vänner. Men ändå. Äter pizza, tittar på film och bara hänger med varandra. Clark är alltså inte den enda som Babcock blivit fäst vid. Fast hon är dock på hämndstigen. Efter att ha förvandlats bryr sig inte längre Sykes om henne. Inget mysigt tjejhäng längre. Riktigt intressant att se Babcock komma efter Sykes nu. Gillar den storylinen.

Amy klarar inte av allt hon tror hon skulle kunna. Foto: Erika Doss/FOX
Amy klarar inte av allt hon tror hon skulle kunna. Foto: Erika Doss/FOX
Brad och Amy blir osams

Amy berättat för dem att hon kan läsa Winstons tankar och därmed se vad de ska åka någonstans för att hitta honom. Guilder blir överlycklig. Han ser verkligen pengar i dessa människor, speciellt Amy. Antar att de hade varit väldigt användbara i krig. Om en kunde kontrollera dem. De åker alla iväg och Amy är sur på Brad för att han inte lät henne sticka iväg och leta efter boken. Boken hon fick av sin mamma. De bråkar. Riktigt tråkigt att se. Gillar de två tillsammans. De är väldigt fina. Lite som far och dotter, trots att hon kanske inte vill se det så.

The Passage hänger på vampyrmyten, med att om en dödar en så dör alla andra som den vampyren har skapat. För när de finner Winston har han förvandlat andra, men de dör med honom. Vilket betyder att när de försöker döda Fanning så håller alla andra dö också. Amy med. Så vi kan inte döda honom. Känner dock av ett plothole. För dog inte mannen som bet Fanning? Hm…

Babcock och Sykes är egentligen vänner. Foto: Erika Doss/FOX
Babcock och Sykes är egentligen vänner. Foto: Erika Doss/FOX
Triangeldraman är fortfarande onödiga

Är inte än så länge ett stort fan av storyn med Fanning, Lear och Elizabeth. Där har vi en kärlekstriangel som jag tycker är onödig. Eller kanske inte onödig. För Elizabeth är orsaken till hur de båda två beter sig. Men efter en stund är det tråkigt nog inte superintressant.

Har verkligen börjat gilla Clark. Hoppas på fler scener mellan honom och Brad. Men antar att det blir svårt när Brad och Lila inte var med längre. Vad hände med dem? Missade jag någonting där, och i så fall hur kunde jag missa det.

+ Babcock och Sykes vänskap
–  Allt drama runt Elizabeth
? Vart kom Brad och Lila?

Tidigare inlägg om The Passage: Pilot, You Owe Me a Unicorn, That Never Should Have Happened to You, Whose Blood Is That?, How You Gonna Outrun the End of the World?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *