Serier

The Passage | That Never Should Have Happened to You

The Passage
Foto: Erika Doss / FOX.

Tredje avsnittet av The Passage och här börjar det hända grejer! Brad och Amy kommer till forskningscentret och får visserligen vara med varandra – men hon får sprutan. Det märks rätt tydligt att forskarna tycker det är i alla fall lite jobbigt att göra det här på ett barn, speciellt Sykes.

Brad har såklart många frågor och får tillslut lite information av vaktmästaren, Grey, men han är en underbar karaktär och slutligen även se Fanning (och de andra) med egna ögon. Han vet att Fanning vill göra något mot Amy och blir till och med varnad av honom att inte stå i vägen. Men såklart Brad kommer göra allt för att rädda henne.

Amy mår hyfsat bra. För att vara fånge och har absolut ingenting att göra. Tycker det är fint att hon börjar bli vän med sin granne, Anthony som också är en underbar karaktär. Hoppas det blir ett avsnitt snart där fokusen är på honom. Det hade varit fint!

Babcock dödade ju den där vaktmästaren i förra avsnittet och på grund av det bestämmer de sig för att döda henne. Hennes sätt att försöka överleva är att visa Clark (som har en slags relation till henne) hennes livshistoria och det är supersorgligt. Hur hon dödade sin mamma och styvfar efter flera år av blivit behandlad fel. Att han våldtog henne som liten och när hon konfronterade sin mamma så visade det sig att hon redan visste… och brydde sig inte alls. Fyfan för henne. Glad att de båda dog. Och såklart Clark stoppar dödandet. Intressant att se hur deras ”relation” fortsätter framåt. Han har ju ändå räddat henne två gånger nu… fast också satt henne i denna situationen från början.

Lacey överlevde såklart i och med att Lila fanns på plats. De två jobbar med att sprida historien till pressen och det verkar faktiskt om de kommer lyckas.

+ Älskade att vi fick se Babcocks bakgrund!
– Tråkigt nog blev nästan Amy och Brads story det tråkigaste i detta avsnitt
? Undra om Jonas kommer fortsätta på sitt spår att de pratar med varandra. Hoppas det!

Tidigare inlägg om The Passage: Pilot, You Owe Me a Unicorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *