Serier

The Passage | You Are Not That Girl Anymore

Det börjar dra ihop sig. Det märks att det är snart säsongsavslutning. Rättare sagt denna vecka kommer ett dubbelavsnitt som kommer avsluta säsong ett. Så det här är avsnittet innan det sker. Och som sagt det märks. Det går upp i tempo och hur saker och ting eskalerar. Det är kul! Men också tråkigt att första säsongen snart är över.

Clark öppnar upp sig

Jag älskar varenda scen med Clark och Babcock. Deras tid på restaurangen och hur de öppnade upp för varandra. Att Clark älskar att skriva. Så gulligt. Och hur hon konfronterade honom i nutid och han menar att han bara brydde sig om henne innan hon blev… ja ett monster.

Lila och Grey. Foto: Erika Doss / FOX
Lila och Grey. Foto: Erika Doss / FOX

Älskade också att Guilders säkerhetsman var Martinez och därmed en viral. Han är enligt boken typ den värsta av alla virals. Kanske inte värre än Fanning, men verkligen hemsk. Som Clark sa är han en mördare och en våldtäktsman. Ingen trevlig människa och ingen trevlig viral.

Grey är inte lika underbar som i boken

Börjar bli riktigt tröttsam på Grey. Han har en liten plats i mitt hjärta från boken. Trots att han inte är en jättebra människa. Är ju speciella människor som får jobbet som vaktmästare. I alla fall, att han blir styrd av Fanning talar inte direkt till hans fördel. Och hur han behandlade Lila? Riktigt dåligt!

Amy har bytt avdelning Foto: Erika Doss / FOX
Amy har bytt avdelning Foto: Erika Doss / FOX

Amy hamnar hos de andra viralerna. Fanning kommer in i hennes drömmar och sakta men säkert får över henne till sin sida. Hon har nu ett val. Gå med i hans gäng eller inte. Extrem cliffhanger i slutet också! Valde hon att gå med eller inte? Om inte, vem blir då nummer tolv? Och nu är alla viraler ute.

+ Att Guilder blev rejält lurad
– Grey och hans mindre bra beslut 
? Vilket val gjorde Amy?

Tidigare inlägg om The Passage: Pilot, You Owe Me a Unicorn, That Never Should Have Happened to You, Whose Blood Is That?, How You Gonna Outrun the End of the World?, I Want to Know What You Taste Like, You are Like the Sun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *