Filmer

Lucka 6: Fira jul med Netflix del 1

DET HÄR ÄR ABSOLUT inget samarbete eller reklam för Netflix. Bara så att de har ett flertal julfilmer som redan kommit för längesen som jag vill se och säga min åsikt kring. Förra året fick jag enorm julkänsla efter att ha sett deras julfilmer och tänkte därför att det kunde vara mysigt att köra på samma grej i år igen.

Holiday in the Wild

När barnen flytt boet och hennes man plötsligt lämnar henne ger sig Kate ut på en soloresa till Afrika, där hon hittar en ny mening med livet – och kanske kärleken.

Den här var bättre än vad jag förväntade mig. Hade väldigt låga förväntningar så det säger egentligen inte jättemycket om den. Skönt att se två vuxna människor som inte är 20-ish, utan snarare 45-ish som hittar kärleken efter den tidigare har försvunnit. Den får pluspoäng för söta elefanter och minus för den gav ingen julkänsla. Kan inte låta det gå okommenterat, men det är någonting med att vita människor åker till Afrika och träffar vita människor, och alla andra hamnar i bakgrunden med knappt någon handling eller personlighet. Så himla tråkigt.

★★

Let It Snow

En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden, och för några av ungdomarna som bor där påverkar den allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.

Let It Snow var ändå en besvikelse. Jag hade av någon anledning fått högre förväntningar av denna. Kanske var det trailern som visades om och om igen när jag gick in på Netflix. Men den var inte särskilt bra. Inte jättebra skådespelare – några värre än andra. Vissa stories var mindre roliga att följa, och/eller intressanta. De som faktiskt gav någonting blev korta för att andras dag också skulle följas.

★★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *