smått&gott

Karins universum fyller tre år!

GRATTIS TILL BLOGGEN, och grattis till mig själv. Idag är det tre år sedan sen som jag bestämde mig för att gå ifrån blogg.se som jag hade använt sedan 2008-ish (under olika domäner). Jag tog steget och skaffade en egen sida. Är så glad att jag tog det beslutet. Om jag hade varit kvar där hade jag troligtvis lagt ner detta med bloggandet.

Tänkte fira med några av mina favoritinlägg som jag skrivit under åren. Låter väldigt egoistiskt, men också kanske kul. Kanske är ett inlägg som någon av er har missat eller också minns!

Jag är stolt över vissa inlägg jag har gjort. Speciellt de som har handlat om #metoo. Om inlägget där jag skrev min erfarenhet. Det känns som ett ganska utlämnande inlägg och jag fick så fina kommentarer av det. Gillade också inlägget där jag diskuterade gränsen mellan konstverk och person, om vad man ska göra med ens favoritfilmer när en skådespelare eller regissör har visat sig vara en jubelidiot. Fick många intressanta kommentarer med andra synvinklar än vad jag själv hade eller har. Tycker det är otroligt roligt att skriva sånna inlägg och kunna diskutera dem med er.

Whiskey Sour

Hade jätteroligt när jag gjorde inläggen med taggen Drick som. Där jag (rättare sagt Johan) gjorde drinkar efter vad folk i tv-serier och filmer dricker. Gjorde totalt fyra stycken, och min personliga favorit var nog ändå Whiskey Sour från The Seven Year Itch. Mest för att jag gillar drinken och tyckte bilderna blev fina. Skulle vara kul att göra något liknande igen. Vad säger ni?

Teen Wolf

Johan har fått utstå en hel del på bloggen. Att vara med på bilder, läsa om sig själv i olika listor, svara på listor. Ett av det roligaste vi har gjort är när jag tvingade honom förklara en serie som han aldrig hade sett enbart på bilder och titeln. Ett av dem var Teen Wolf. Jag tyckte det var superkul och jag tror några av er också gillade det.

Vienna

Alla inlägg när vi åkte till Wien är också en favorit. Samma sak med New York, Las Vegas och San Fransisco. Så kul att kunna gå tillbaka och se bilderna och vad vi gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *