Serier

Johan förklarar | Teen Wolf

Det började med att jag läste en artikel när folk som inte hade sett någon film från Marvel svarade på frågor om just Marvel. Tyckte det var ganska kul så jag tvingade min kära sambo, Johan, att svara på frågor kring en serie som han inte har sett. För att det skulle vara rättvist fick jag även svara på frågor kring en serie som jag inte sett. Men det kommer nästa vecka!

Här är alltså Johans förklaringar vad han tror att Teen Wolf handlar om. Allt han har fått till sitt förfogande är titeln och bilderna. Kan väl säga att han inte hade alla rätt.

Teen Wolf

Vad handlar Teen Wolf om och vilka är karaktärerna?

Testosteronet flödar i denna (troligtvis) CW serie och pojkarna som också kan bli vargar á la Twilight slåss mot skurkar/demoner/vampyrer(?). Killen i mitten är en seriös alfa som haffat en hona (hon i mitten) och hon till vänster är säkert smart och hans kusin men ingen wolf. Men får hänga på för hon är så smart. Killen längst bak är osäker i allt han gör men viktig ändå. Antagonisten är han till höger. Han är en bad wolf. Men också en teen som alla andra. Trots att han ser ut att vara 34.

Teen Wolf

Hur blev huvudkaraktären en varulv?

Hans mamma var en varulv.

Teen Wolf

Vem är detta och varför är hon viktig i historien?

Hon är en fräck hybrid mellan människa och något annat så hon är viktig till storyn och dejtar han alfa-killen. De älskar varandra även om de är olika.

Teen Wolf

Vad händer i denna bild?

De är efter en typisk lacrosse träning. De älskar lacrosse för man kan släppa lös sin egna wolf utan att behöva skifta kropp. Efter många fast-cuts och en ful tackling uppkommer lite gruff mellan alfahanen och en ”challenger” som droppar något om våta hundar eller något om hans tjej.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *