smått&gott

Mitt 2015-2019

VI FORTSÄTTER ATT titta tillbaka på det senaste årtiondet innan vi går rakt in i 2020-talet. Har tidigare skrivit och visat hur livet såg ut mellan 2010-2014. Nu är det dags för de senaste fem åren.

Tvåtusenfemton

Direkt efter att min praktik var klar så drog C-uppsats terminen igång. Jag och min vän, Tina, skrev tillsammans om varumärkesberättelse som är applicerade på plats och kultur. Till slut var det också klart och jag tog min kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap. Men var väl inte riktigt klar med att lämna universitetet och i augusti började jag läsa litteraturvetenskap och journalistik. Samtidigt arbetade jag på studentkåren som projektledare. I november åkte jag för andra gången till Stockholm Filmfestival för att skriva om film, samt umgås med Johan som hade praktik på festivalen. Såg drygt 20 filmer under den veckan. 

Inledde året med att ha sista veckorna på min praktik innan c-terminen.
Gjorde klart c-projektet och tog min examen

Tvåtusensexton

Slutade som projektledare och hoppade på ett vikariat som kommunikatör på samma studentkår. Samtidigt studerade jag en kurs inom webbredaktör. Under sommaren fick jag mitt första heltidstjänst som projektledare i en ideell förening. Helt enkelt året av jobb blev 2016. Andra saker som skedde var att jag och Ellinor överraskade Rebecka och hennes dåvarande flickvän när de var på Beyoncé, jag och Johan hade varit tillsammans i tusen dagar, min bror gifte sig och Johan fick sin examen. 

Nytt jobb och nytt kontor
Nu hade jag och Johan varit tillsammans i tusen dagar, dvs drygt 2 år och 8 månader.

Tvåtusensjutton

Om 2016 var jobb så var 2017 resornas år. Mamma och pappa fyllde 50 år, och jag och min bror fyllde 50 år tillsammans. Det firade vi med att hela familjen åkte till USA. Först var alla i New York och efter det åkte min bror och hans fru hem. Vi andra drog vidare till Las Vegas och sedan San Francisco. Riktigt rolig resa! I slutet av juni blev jag faster för första gången till den finaste flickan, Fanny. Under min enda vecka semester i juli åkte jag och Johan till Wien tillsammans. Det är min nya absoluta favoritstad. Vill gärna åka tillbaka dit! I augusti åkte vi över en helg till London för att vara med på Johans syster bröllop. 

Åkte till New York
och till Las Vegas. (Och flera andra ställen under året)
Åkte på spa med mitt dåvarande jobb. Vi gjorde det en hel del ändå.
Jag såg ut såhär!

Tvåtusenarton

I början av 2018 var det en hel del konserter. Johans egna band, några andra band och sedan åkte vi tillsammans till Oslo för en mysig weekend och att se Mayhem. Jag bytte jobb och hoppade in i en ny ideell förening där jag var i sex månader. Hade en superfin sommar där jag såg en av mina bästa vänner gifta sig, och fick besök av Johans gamla kompis från USA. Avslutade året med att få en ny anställning, där jag jobbar nu. Två väldigt nära dog denna år och jag saknar de två väldigt mycket.

Började gå på quiz på en pub.
När jag fyllde år såg jag ut såhär.

Tvåtusennitton

Detta år har varit roligt och det känns som en har kommit in i en ny tidpunkt och rutin. Har som sagt en ny anställning som gjort att jag åkt till både Amsterdam och Vilnius. Har åkt på små utflykter med ett kompisgäng där vi har än så länge besökt fem platser här i närheten. Allt från stugor i skogen, en helg på kusten eller till en herrgård. Flyttade också till en ny lägenhet i april efter att ha bott i en och samma i fem år. Som sagt kommit till en ny del av livet.

Spenderade början av året med att renovera lägenheten vi bor i nu.
Åkte till Amsterdam med jobbet för en mässa, och senare Litauen.
Typ sista bilden på vår lägenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *