Böcker,  månadssammanfattningar

Böckerna jag läste i januari 2020

Första wrap-up för 2020! I januari läste jag sex stycken böcker och jag är väldigt nöjd med det. Brukar läsa betydligt mindre än detta. Var även en helt okej månad när det kommer till vad jag tyckte om dem. Ett medelbetyg på 3.5 måste ju ändå vara över godkänt.

Böckerna jag läste

  1. Orkalnatten – Paul Auster | ★★★★★
  2. Drömberättelse – Arthur Schnitzler | ★★★ 
  3. Händelsehorisonten – Balsam Karam | ★★
  4. De odödliga – Chloe Benjamin | ★★★★
  5. Lock Every Door – Riley Sager | ★★★★
  6. Still Me – Jojo Moyes | ★★★

Mitt Goodreads-mål

11 %

Jag ligger bra till med mitt Goodsreads-mål som är på 55 böcker. Är faktiskt i skrivande stund hela två böcker framför. Vilket är så skönt för att det kommer bli ändringar på det. Säkert. Brukar halka efter under våren.

Bästa och sämsta

Jag gav en bok fem stjärnor och det var Orakelnatten. Vilket blir automatiskt den bästa boken för månaden. Och jag klagar inte. Tyckte den var otroligt fin och ett perfekt sätt att starta igång året. Den sämsta får bli Händelsehorisonten som jag så gärna ville gilla, men som jag inte tyvärr inte gjorde. Det mesta berodde på språket och det var nog bara inte min smak.

Planer för februari

Call me by your name har jag påbörjat och planerar att avsluta i februari. Vill se nya filmen Emma, och därmed även läsa om boken innan det. Får se om jag hinner för jag kommer resa bort snart. Men jag håller mina tummar. Min Serial Reader-klassiker som jag läser nu är Little Women. Det kommer ta mig till april. Så den får stå kvar här tills april helt enkelt.

Antal böcker: 6
Antal sidor: 1891
Läst på svenska: 4
Ljudböcker: 0
Könsfördelningen: 50 % kvinnor och 50 % män

Medelbetyg: 3.5
Läst tidigare: 0
Läst på engelska: 2
E-böcker: 0
Länder: USA, Österrike, Iran, England

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *