Böcker,  Filmer

Att se och läsa i maj

Ny månad och nytt försök att se och läsa det jag vill igen. Än så länge ligger jag efter med två filmer som jag inte sett ännu, men får väl göra det snart. Det är Taare Zameen Par och Green Book. Samt två böcker, Stalking Jack the Ripper och Warcross. Men håller faktiskt på att läsa Warcross, så är väl snart klar med den.

Att läsa

  1. Dark Places av Gillian Flynn
  2. Lady Chatterley’s Lover av D.H. Lawrence

Bad ju om hjälp med vad jag skulle läsa. Ni flesta skrev Dark Places. Några skrev All the Light We Cannot See, men som det brukar vara så vet en plötsligt vad en är sugen på så fort en frågat om hjälp. Och vad jag var nog mest sugen på var Lady Chatterley’s Lover.

Att se

  1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels
  2. To Kill a Mockingbird

Månadens filmer som jag ska försöka se har Johan valt. Jag valde förra månaden, så varför inte att han fick välja. Det enda kravet är att de ska vara från 250-listan, och de är de. Den första är på plats 143 och den andra på 98. Har verkligen velat se To Kill a Mockingbird ett tag nu, så blir riktigt bra!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *