Serier

American Gods | A Murder of Gods + A Prayer for Mad Sweeney

American Gods

Avskyr att nästa vecka är det sista avsnittet för säsongen… Det kommer alltså vara ett år kvar tills vi får se något mer av American Gods. Men först avslutningen som kommer nästa vecka då… och såklart att skriva om de två senaste. 

I avsnitt 6 A Murder of Gods får vi se hur Mexican Jesus kom till Amerika, och det är precis så Mr. W beskrev i ett tidigare avsnitt. Han kom som så många andra mexikaner, olagligt. Men höjdpunkten på dessa Coming to America-delarna var nog ändå i det senaste avsnittet där vi fick se historien bakom Mad Sweeney och hur han kom dit. Allt tack vare Essie McGowan, som är spelad av Emily Browing dvs samma som Laura.

Har verkligen börjat uppskatta Laura och Mad. Speciellt tillsammans. De är bara för härliga. De avskyr varandra, men ändå gillar de varandra. Så mycket bättre tillsammans än vad Laura och Shadow någonsin var. Och bästa är nog ändå att vi fick återse Salim som hängde på de en stund.

Börjar tycka att Mr. W och Shadow blivit tråkiga. Tror det främst för att de har hamnat i skymundan av Laura och Mad. Men gillar fortfarande de tillsammans och vad de sysslar med. Men tyvärr är det ganska lite nu. Mest var väl när de träffade Vulcan som hade gått över till Nya gudarna och därför fall för offer för Mr. W’s hand.

+ Bakgrunden till Mad Sweeney
Mr. W och Shadow har blivit lite tråkiga
? Vad kommer hända i sista avsnittet?

American Gods American Gods

vad tyckte ni om dessa avsnitt?


Tidigare texter om American Gods:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *