vardag

Studenternas glada sång!

Studenten

I fredags åkte vi ner till Varberg för att fira Johans kusin som tog studenten. Det bjöd på härligt väder vilket är superkul. Regnade bara lite på morgonen annars var det väldigt fint. Så jag kunde ha på mig min nyinköpta klänning som ni bara ser en liten gnutta av.

Studenten

Självfallet mindes vi tillbaka till vår egna student. Såhär såg jag ut! Fem år sedan sen… herregud. Mycket har förändrats sedan den tiden. Superrolig dag i alla fall! Synd bara att min mössa är total förstörd. Kan man kemtvätts den? Fem år efteråt fläckarna kom dit?

Studenten

Men tillbaka till nuet. Vi hade köpt en igelkott som det stod ”Grattis” på, och vi köpte en alkoholfri öl, Ginger Joe ❤️, som vi också kunde hänga runt halsen. Den var tydligen väldigt uppskattad sedan på flaket. Bra det! Och vi hade också armpuffar som bebisar har när de ska simma som vi satte på honom. Alltid bra att vara säker!

Studenten

Dagen efteråt var det dags för mig att se Varberg. Har inte varit där tidigare, eller jo, för tio år sedan sen var klassen i Träslövsläge kom jag på efter en stunds betänketid. Men ändå. Det gills knappt. Så vi gick bland annat till fästningen. Så nu kan jag checka av den i min ”Alla fästningar jag vill se”-lista.

har ni firat någon student i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *