Böcker

Youtube | Mina hyllvärmare

Jag är tillbaka med en ny video! Vet inte riktigt om det är ett whio-moment eller inte. Men kände lite… ska jag ha en kanal får jag väl också använda den. Eller hur? Det var cirka ett år sedan sen jag lade upp en video. Och nu var det helt enkelt dags igen. Längtar till det blir ljust ute så jag inte behöver 1. pricka in de få timmarna de är ljust 2. ha en sådan mörk video.

Mina hyllvärmare

I den här videon pratar jag om min hyllvärmare. Det vill säga de böckerna, eller rättare sagt ett urval av böcker, som står i min bokhylla helt orörda. Jag har köpt dem för jag verkligen vill läsa dem.. men har ändå inte gjort det. Än.

Har ni också böcker som blivit liksom hyllvärmare hos er?

En kommentar

  • Lena

    Usch ja alldeles för många hyllvärmare för min smak men det finns ju sååå många bra böcker som skall läsas innan får nog börja göra en lista att checka av hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *