Böcker

En novell om dagen fram till julafton

Såg förra året hur människor på bookstagram hade en kalender av Novellix där de läste en novell om dagen fram till julafton. Kände lite avundsjuka och bestämde mig där och då att detta vill jag göra i år. Lite besviken över att Novellix inte kör på detta i år. Inte på samma sätt i alla fall. Då fick man en överraskning varje dag och i år får man sätta ihop sin egen. Sagt och gjort så knåpade jag ihop 24 stycken noveller som kom i slutet på oktober om jag inte minns fel. Sedan dess har lådan stått orörd. Vet på ett ungefär vilka noveller jag valde ut (minnet är gott men kort) men vet inte vilken ordning de kommer komma.

Det ska bli otroligt roligt att få läsa en liten novell varje dag. Har sedan tidigare fyra stycken noveller från Novellix hemma. När jag är klar med alla planerar jag på att ställa de i stugan. Perfekt plats för dem. Man känner för att läsa, men vet inte hur mycket tid man har osv. Så kan flera förutom jag och min sambo läsa dem.

Min sambo har till och med gått med på att också läsa en varje dag. Så vi kommer läsa samma och sen kunna avsluta dagen med att diskutera vad vi tyckte. Kommer bli supermysig. <3

Ska absolut försöka uppdatera er om varje novellInstagram. Lättast där tänker jag. Däremot planerar jag på att göra någon form av sammanställning under mellandagarna med vilka som var mina favoriter. Om detta ens är ett upplägg som fungerar för mig. Då får ni ju reda på vad jag också tyckte om varje novell. Vill ni inte vänta så länge får ni spana in mina uppdateringar på Instagram Stories.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *