Böcker

Wrap-up | April ’19

I april fick jag tillbaka läslusten, och det gör verkligen en stor skillnad. Tyvärr kom den i slutet och jag hann aldrig läsa så mycket som jag kanske hade velat. Hoppas det håller i sig i maj. Har läst 10 stycken böcker av mitt 50 mål, dvs 20 % avklarat men tyvärr ligger jag efter med 7 stycken. Dags att ta igen!

The Sky is Everywhere av Jandy Nelson

Det är ingen katastrof när det kommer till YA-böcker, men den gav mig bara ingenting. Inget fan av kärlekstriangeln eller huvudkaraktären. Kommer såklart gå igenom mer om den i min YA-böcker del där jag läser dem. | ★★

The Last Letter from Your Lover av Jojo Moyes

Om ni har läst hela min recension så vet ni säkert vad jag redan tycker. Väldigt gullig romantisk bok som jag hade svårt att lägga ifrån mig. Första på länge! Tror verkligen nu att Jojo Moyes är en ny favorit när det kommer till romantiska komedier. | ★★★★

Eliza and Her Monsters av Francesca Zappia

Gillade den mycket mer än vad jag trodde. Hur både jag, och säkert en massa andra, kan relatera till den. Och till skillnad från The Sky is Everywhere så var det en kärlek jag trodde på. | ★★★½

Läst på svenska: 0
Läst på engelska: 3
Non-fiction: 0
Ljudböcker: 0
E-böcker: 2
Läst tidigare: 0
Antal sidor: 1 162
Medelbetyg: 3,16

Sämsta och bästa boken för april,

Sämsta boken var helt klart The Sky is Everywhere och den bästa The Last Letter from Your Lover. Verkligen ingen tvekan om saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *