Filmer

Spider-Man: Far From Home | Trailer & förväntningar

Varning för spoilers för Endgame!

I och med att Endgame har varit, och varit ute nu en stund så kunde de äntligen släppa en längre och mer avslöjande trailer till kommande Spider-Man filmen. Låt oss kolla på den, och diskutera!

Jag har svartmarkerat det som är en stor spoiler för Endgame, om det är någon som inte sett den än, och råkar scrolla förbi. Men vet inte riktigt hur bra det fungerar om en läser bloggen via mobil eller exempelvis Bloglovin’. För er som vill läsa det, markera så ser ni vad som står.

För det första är jag otroligt taggad på denna. Jag älskar verkligen Tom Holland som Spider-Man. Han gör det bra och ger karaktären det lyft som jag tycker att han förtjänar. Han är nog min favorit av Avengers-gänget just nu. Och hur underbar är inte Happy?

Spoilers för Endgame:

Ville typ nästan börja gråta av början av trailern där de går igenom vad som har hänt sedan Endgame. Att Tony är död. Så sorgligt för deras relation var typ det bästa.

Det är också intressant att Spider-Man har nästintill gått från att vilja göra mer, åka upp till Rymden, slåss med Avengers-gänget till att inte vilja vara med. Bara fokusera på sitt område och inget mer. Det (ovan) har verkligen förändrat honom.

Jag har dock en fråga som ni gärna får hjälpa mig med. Hur blir det med tidshoppet? I Endgame, kommer alla från 2018 tillbaka till 2023. Vi får se Peter gå tillbaka till skolan och möta upp hans vän. Men… borde inte de vara färdiga med skolan? Antar att just de som blivit Thanos-snaped är i samma ålder som innan. Och de som var närmast Peter som vi ser i trailern blev just Thanos-snaped och därmed går i skolan igen, tillsammans med folk som är fem år yngre än dem? Eller hur fungerar det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *