Filmer

Tredje advent | Två julfilmer från Netflix

Har precis hemkommit från en resa på drygt 24 timmar till Stockholm. Vi var och hälsade på några vänner och bara hade det allmänt superhärligt och mysigt. Åt en hel del god mat och skrattade mest hela tiden. Tredje ljuset brinner och jag tänkte precis göra som förra veckan att skriva om julfilmer som ni hittar på Netflix. Ni kanske blev nyfikna på vad jag tyckte om uppföljaren av A Christmas Prince? Läs vidare så får ni se!

advent

Den här gången blev det bara två filmer och de visade sig få ett och annat tema. Nämligen bröllop. Det är ett fint tema, men för mig är det nog inte det jag får direkt julkänsla av. Men kul grej ändå. Tyvärr, spoiler, var ingen film direkt bra och jag hade önskat att jag istället hade sett Love Actually för hundre gången istället. 

A Christmas Prince: The Royal Wedding, advent
A Christmas Prince: The Royal Wedding Foto: Netflix

The Christmas Prince: The Royal Wedding

Ett år efter att hon hjälpte Richard till tronen återvänder Amber till Aldovia för att planera deras bröllop. Men hennes egna smak passar inte den kungliga etiketten. // Netflix.com

Var inte alls imponerad av den första och jag kan inte direkt säga att jag är imponerad av denna heller. Tråkig, utan någon form av kemi mellan Richard och Amber. Vara totalt löjligt. Varför kände hon att hon var tvungen att visa sina skor i varenda scen? Älskade hur dåliga hennes anteckningar var.. och hon ska vara journalist. Eller okej, bloggare. Att hon också håller fast vid det som det är det viktigaste hon har gjort. Hon blev en bloggare för att hon skrev som kungafamiljen från första början. Nääää, ingen bra film och ingen julkänsla alls.

Christmas Wedding Planner, advent
Christmas Wedding Planner Foto: Netflix

Christmas Wedding Planner

En bröllopsfixares värld ställs upp huvudet när en snygg privatdetektiv får i uppdrag att sabotera ett av hennes största jobb. // Netflix.com 

Wow vilken dålig film. I mitt huvud tänkte jag först att den skulle vara lik den där supersöta (och cheesy) filmen med Jennifer Lopez och Matthew McConaughey, The Wedding Planner. Men nej, bara hundra procent katastrof. Ingen kemi mellan karaktärerna, och vi fick inte lära känna en enda. Hur kan Kelsey som bott hos familjen i hela sitt liv, och vara bästa vän med sin kusin inte veta om kusinens ex Connor? Orimligt. Vad var det för idiotiska ljudeffekter som var med hela tiden. Hela grejen med vem som Kelsey smsade var plötsligt det mest intressanta och när vi fick reda på vad det var utbröt jag en stor suck. Och slutet… WHY?! 

½

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *