Filmer,  samarbeten

Se den bästa skräckfilmen på år och dar med C More!

I samarbete med C More

Om ni, precis som jag, börjar tröttna på mörkret och försöker njuta av varje liten solstråle som lyckas komma in. Då ber jag er vänta i några minuter, eller i 92 minuter. Mörkret har många nackdelar, men en stor fördel är känslan som den för med sig. En känsla som är perfekt för soffläge och skräckfilmer.

The Witch

Get Out är Oscarsnominerad och slagit igenom med en kraft i världen. Men om vi backar bandet till 2015 så kom en film som var det bästa som gjorts inom genren skräck på väldigt länge. Filmen är såklart The Witch.

”Rosad skräckfilm som utspelar sig i New England 1630. William och
Katherine och deras fem barn blir förvisade från en by efter motsättningar om Bibeln.
De bosätter sig vid randen av en stor och tät skog, där snart hemska saker börjar hända.”

The Witch är en film i sitt slag. Den är obehaglig i sin ton, handlingen, filmens poäng och dess natur. Hur den är gjort, och i vilken tidsålder skapar en atmosfär som är svår att tycka illa om. Förutom att den är skrämmande. Allt är utplanterat för att du som tittare ska bli rädd och känna den där krypande känslan som bara filmer som just The Witch kan skapa.

The Witch

Jag blir nästan stum i tanken på att det är Robert Eggers första långfilm. Här kommer han in och gör en perfekt skräckfilm som slår alla andra inom den genren på flera år. Utan att ha gjort någonting tidigare. Det ska bli ett sant nöje att se vad Eggers kan leverera i framtiden och han är en stor anledning till varför jag är väldigt taggad på Nosferatu som ska komma nu i år.

Har du sett The Witch?


Prova C More i en hel månad!

C More var också i det här samarbetet snälla att bjuda på en månad för er som vill prova på utbudet hos dem. Klicka på den här länken för att komma till erbjudandet.

Alla bilder och texter om handlingen är hämtad från C More. 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *