Filmer

Filmrecension | La La Land

La La Land
Titel: La La Land
Regissör: Damien Chazelle
Medverkande: Ryan GoslingEmma Stone & Rosemarie DeWitt
Genre: Comedy, Drama & Musical
Längd: 2 tim 8 min
Premiär: 2016
Land: USA

 

Handling,

A jazz pianist falls for an aspiring actress in Los Angeles.

 

Jag tycker,

Jag har velat se La La Land så länge! & efter ett antal påtryckningar att se den. Så valde vi att gå och se den i söndags. Har blivit lite av en tradition att se på bio en söndagseftermiddag. Det är rätt mysigt! Jag hade väldigt höga förväntningar på La La Land & jag är glad att den var så bra som jag ville.

Fotot. Kan vi snälla prata om hur fantastiskt vacker den var att titta på. Linus Sandgren, du är ett geni! Otroligt kul att han är nominerad till en Oscar. Hela La La Land är som en fantastisk färgklick som en aldrig vill sluta titta på. Starkt! Vackert! Det passar så bra för det är verkligen ett kärleksbrev till Hollywood, eller till film överlag. Men samtidigt till drömmar & att låta sig själv kämpa för det en vill. Även om det kanske inte alltid går som en har tänkt sig.

Så… Emma Stone & Ryan Gosling. De gör bra i från sig. De är riktigt bra. Emma Stone är dock snäppet bättre. De känns trovärdiga i sina roller. De behärskar dansen och sången, med tanke på att det är en musikal, och de är fina tillsammans. En del av mig vill att de ska ha starkare sångröster, men samtidigt de spelar inte sångare och de kanske inte behöver ha den starka och mest fantastiska rösten för sin karaktär. Musiken i La La Land lyfter upp de båda på ett bra sätt.

★★★★½

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *