Filmer

Lucka 12: Fira jul med Netflix del 3

IMORGON ÄR DET julafton. Är ni taggade? Är ni sånna som älskar julen? Jag gillar verkligen julafton och allt runt omkring. Det är en sådan mysig högtid med god mat, uppskattning och familjen. Förstår mycket väl att det inte är lika kul för alla människor. Men jag gillar det i alla fall. Här kommer i alla fall sista delen i min lilla julkalender för 2019. Två ”tips” om filmer som ni kan se på Netflix. Ifall julen inte är så rolig och behöver fly in i filmvärlden en stund, eller njutas av tillsammans med nära och kära.

Holiday Rush

En radio-DJ och hans fyra bortskämda barn måste dra åt svångremmen och hjälpas åt när deras lyxiga tillvaro förändras precis före jul.

Alltså tyvärr är Holiday Rush inte en bra film. Den gav mig inte mycket julkänslor vilket man helst vill när det kommer till julfilmer. Det är någonting med rika människor som förlorar lite pengar innan jul som jag inte tycker synd om. För det är inte så att de står utan någonting. Barnen var nog de mest irriterande barn jag sett på år och dar.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Lagom till jul väntas en kunglig bebis i Aldovia, men först måste drottning Amber rädda sin familj och kungariket genom att lösa en gäckande gåta.

Tredje filmen i A Christmas Prince filmserien. Och möjligtvis faktiskt den sämsta. Den bara är … en vanlig cheesy film om en tjej som kom från ingenting (typ) som tror hon är en journalist, gift sig med en prins, och är nu drottning med ett barn påväg. Den är absolut inte dålig om man gillar sånna här filmer. Perfekt på en jullovsmorgon när man inte riktigt har vaknat än, med en kopp choklad i handen (med marshmallows såklart).

★★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.