Serier

Hejdå The Vampire Diaries | Värsta dödsscenerna

Om bara några dagar säger vi hejdå till The Vampire Diaries. Det känns konstigt. Serien har inte varit särskilt bra de senaste säsongerna, men pga min kärlek till den förr så känns det konstigt. Liksom ska vi redan säga hejdå? Tycker inte om avslut. På tal om avslut så avslutar jag dessa fyra hejdå-inlägg med att lista de fem värsta dödsscenerna i The Vampire Diaries.

5. Lexi

Det var tråkigt att vi förlorade Lexi innan vi hade fått en chans att lära känna henne på riktigt. Fast eftersom hon har kommit tillbaka då och då har vi ändå fått den möjligheten. Men det var så tråkigt hur hon dog. Hon kom för att träffa Stefan på hans födelsedag, och de var fantastiska med varandra. Som riktiga bästa vänner och så bestämmer sig Damon för att döda henne bara sådär. Tråkigt!

4. Rose

Okej, vi kanske inte brydde oss väldigt mycket om just Rose. Men sättet hon dog på var ju bara helt fantastiskt, och en möjlighet för oss att se en finare och djupare sida av Damon. Han räddade henne, och fick henne att uppleva ett vackert minne innan hon dog. Ja, hela den scenen är en lång sorg.

3. Jenna

Moster Jenna var en sådan härlig karaktär. Verkligen en stomme som inte skulle försvinna. Hon var en slags förälder för Jeremy och Elena. Hon var riktigt cool… men ja, hon dog. Vem dödade henne? Jo, såklart det var Klaus bara för hans dumma ritual. Det var hemskt att se på, speciellt när en såg hur detta påverkade Elena. Tredje föräldern för henne som dog.

2. Sheriff Forbes

Forbes var en av de föräldrarna som jag gillade. De andra var rätt självupptagna eller bara där för att skapa problem. Men här har vi en person med hjärta av guld. Att se henne dö var hemskt. Men jag är ändå glad att det var av ganska naturliga skäl. Älskade hur alla, speciellt Damon mindes henne. De var ju nästan bästa vänner. Eller hur hjärtslitande det var att Caroline inte fick säga hejdå. Eller att hon brände upp hennes brev pga hade stängt av sin mänsklighet.

1. John

Kanske inte den personen ni hade valt. Nej, John var rakt igenom en idiot. Fram till sin död. Hur han räddar alla och offrar sig själv. Det var så fantastiskt fint gjort. Hans brev som Elena läser upp till begravningen för honom och Jenna. Om ni inte gråter då, då kan ni faktiskt vara känslokalla människor.


Läs mer från Hejdå The Vampire Diaries:

2 kommentarer

 • Lena

  Oj vad kul det här var att läsa hade totalt glömt bort vissa av dessa, dock inte John för även om han var en idiot så var det ändå en scen som man blev ledsen över den var fin!

  Och Rose, åh Rose men det var ändå fint av Damon på ett sätt.

  Lexi var verkligen en omtyckt karaktär så det var synd att hon inte var med mer

  • karinsuniversum

   Det var en väldigt fin scen när John dog. Blir ledsen bara jag tänker på den. Känns lite konstigt att du hade glömt bort vissa av dessa. Haha! Men ja, de fick inte en massa plats innan de dog iofs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *