Serier

Hejdå The Vampire Diaries | Bästa skurkarna

Om det är något som The Vampire Diaries har gjort bra under åren är det att ha en eller flera skurkar som tagit död på en hel del personer. Även huvudkaraktärerna har stundtals var riktigt, riktigt elaka. Men här kommer mina favoriter bland skurkarna.

5. Silas

Silas visade hur cool han var när han dödade Jeremy genom att dränera hans blod, och sedan dödade Bonnies pappa inför hela staden medan Bonnie tittade på. Det kallar jag en härlig skurk! Men ja, sedan tappade han mycket då han egentligen bara ville tillbaka till Amara. Men ändå några härliga scener fick honom att hamna på femte plats.

4. Mikael

Innan vi fick se honom var han läskig då Klaus var rädd för honom. Klaus som kändes orädd inför allt. Mikael har verkligen ingen empati för någon. Han hatade Klaus för att han inte var hans son, och spenderade resten av sitt liv att döda honom. Han var hämndlysten och läskig.

3. Katherine

Alltså Katherine kan ha varit den coolaste personen i The Vampire Diaries. Hennes överlevnadsinstinkt var ju bara toppen, och tyvärr så att många personer dog runt omkring henne. Hon var både manipulativ, elak, men även som sagt en överlevare och otroligt söt i många fall. Framför allt rolig och sassy. Elak och ond på många sätt, bland annat hur hon dödade Jeremy. Eller gjorde Caroline till vampyr, fast det kan ha varit det bästa som hänt i serien. Någonsin.

2. Kai

Jag trodde faktiskt inte att det skulle komma en skurk som var lika bra som Klaus, men jag hade fel. För här kom Kai och var så härligt ond. Han är psykotisk, sadistisk och hemsk att hans egna familj håller honom inlåst. Han kom ut och dödade sin tvilling på hennes bröllopsdag, satte ihop Bonnie och Elenas liv så Elena är i koma à la Törnrosa tills Bonnie dör. Det bästa är att han hade ett leende varje gång han gjorde någonting hemskt. Inte konstigt att han har blivit en stor fan favorit i The Vampire Diaries.

1. Klaus

Okej, här har vi en elak snubbe. Han dödade Jenna! & gjorde en massa elaka saker. Framför allt mot Tyler. Men det var problematiskt för att det fanns ingen som kunde stå upp mot honom, så han fick flytta till The Originals, och göra honom mer mänsklig. Till exempel hans vänskap med Stefan eller kärlekshistorien med Caroline. Allt för att göra honom mindre skämmande. Och det lyckades. Men han var/är fortfarande en riktigt bra skurk.


Läs mer från Hejdå The Vampire Diaries:

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *