Serier

Hejdå The Vampire Diaries | Bästa paren

Det är bara fyra veckor kvar sen är det hejdå till The Vampire Diaries. Så jag tänker de kommande fyra veckorna räkna jag ner genom att göra olika listor. Vi börjar såklart med de bästa paren som har varit under seriens gång med tanke på att det är alla hjärtans dag i dag. Jag har samlat ihop de fem bästa paren, kommentera om ni har liknande par på eran topplista.

5. Bonnie & Enzo

Det nyaste paret på den här listan. Bonnie & Enzos kärlek fick mitt gamla fanhjärta, som varit rätt dött, att smälta. Först tyckte jag faktiskt att Enzo har bra kemi med alla. Samma som typ Caroline, så när de två flörtade med varandra var jag också väldigt okej med det. Men Bonnie och Enzo är verkligen söta tillsammans. Deras middag på nyår var ju så romantisk.

4. Elijah & Katherine

Okej, jag lär ju vara ensam om att ha dessa två på min lista. Men jag kan inte låta bli det. Först och främst var de supersöta i tillbaka-blickarna. Och sedan de två sekunder de faktiskt var tillsammans kändes så rätt. Tyckte deras motsatser, Elijahs moral och Katherines dåliga attityd gjorde så bra med varandra och de hade en bra kemi.

3. Damon & Elena

Antagligen är detta the endgame och jag är okej med det. Jag tyckte de var intressanta och fick mitt hjärta slå lite fortare ett tag… speciellt när Damon hade sina valpögon och Elena kämpade emot sina känslor och att hon alltid ser gott i alla människor (och vampyrer). De har episka scener, fantastiska kyssar, men jag kan tycka att de är lite tråkiga med varandra.

2. Stefan & Elena

Här har också möjligtvis ett endgame, men skulle nog satsa mina pengar på Damon & Elena faktiskt. Även om jag har detta par högre upp betyder det inte att jag ser som sagt detta som endgame, eller att jag vill. Men jag tyckte att de var väldig söta tillsammans och kanske ett perfekt par. Därav den högre placeringen. De var de två som startade allt. Elena var glad. De båda var glada och det var som sagt bara en mysig och härligt stämning mellan Stefan & Elena.

1. Klaus & Caroline

Vem vill inte ha en badboy som innerst inne är supergullig? Jag räcker i alla fall upp handen. & förhoppningsvis gör Caroline det med. Jag har varit ett stort fan av dessa två sedan deras första scen tillsammans. Liksom, kom igen, han målar en bild på henne, kallar henne vackrare än en prinsessa & han är hundra procent redo att vänta på henne tills hon är redo.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *