musik

De 100 bästa låtarna feat. Johan | 21-30

Låtar

Vi fortsätter med att lista de 100 bästa låtarna tillsammans. Här har vi fem till låtar från mig och fem från Johan. Nu är vi uppe i 30 stycken låtar. Ni hittar alla låtar på vår spellista som kommer uppdateras varje vecka.

Min kommentar: Folk lär tycka att mitt val av Queen låt kanske inte är den bästa. Men jag tycker nog om den mest. Den gör mig glad på något vis. Samma med ELO-låten. Det finns färre låtar som får mig så lycklig. Den här vi såklart några anda godbitar på listan som ni bör lyssna på.

Karin,
 1. Don’t Stop Me Now – Queen
 2. Loser – Beck
 3. Don’t Bring Me Down – Eletric Light Orchestra
 4. Non, Je Ne Regrette Rien – Edith Piaf
 5. With or without you – U2

Johans kommentar: Hade gärna haft Loser med Beck med på min lista men vi bestämde att vi inte fick ta samma låt två gånger … Men inte mycket att sörja över när det finns så mycket bra. Om det skulle vara någon där ute som tyckt att det varit lite tunt med rock och punk så tar det igen nu på denna listan.

Johan,
 1. Children of the Grave – Black Sabbath
 2. Last Caress – Misfits
 3. Blitzkreig Bop – The Ramones
 4. Supermassive Black Holes – Muse
 5. Fairy Tale of New York – The Pogues

vad tycker ni om dessa låtarna?

2 kommentarer

 • Lena

  Älskar att läsa denna inläggsserie!

  Folk är så tråkiga nu för tiden. Det är som om man inte är ett riktigt fan av ett band om man har en av deras största hits som favoriter, eller hur? Men dem är ju stora klassiker av en anledning ju! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *