Serier

Hejdå The Vampire Diaries | Värsta paren

Vi fortsätter på temat att säga hejdå till The Vampire Diaries. Förra veckan listade jag de fem bästa paren så i dag tänkte jag fortsätta på det kärleksfulla spåret fast istället säga de fem värsta paren. Så håll i er för här kommer några icke-bra par.

5. Stefan & Rebekah

Dessa två är väl egentligen inte jättehemska att titta på. Men de var bara tråkiga och det kändes onödigt på något vis. De hade en flint någon gång på 1920-talet, och när hon kommer tillbaka vill hon ha honom & han bryr sig inte. Hon var en del av honom när han inte var sig själv. Hon var en mycket sämre version av Katherine. Nä, gillade inte de två tillsammans. Däremot hon & Matt var ändå på något vis helt ok.

4. Caroline & Tyler

Jag var fullt på med tåget när dessa två introducerades. Ville att Caroline skulle komma ifrån det tråkiga förhållandet med Matt och hon & Tyler hade ändå kemi. Hon hade precis blivit vampyr & han precis varulv. Ja, det funkar & de var söta. Men sen tyckte jag mest att han var en stor idiot och hon förtjänade så mycket bättre.

3. Enzo & Lily

Detta var bara konstigt på många vis. För det första din bästa väns mamma? Hon är en känslokall person och han väldigt söt ändå. Plus att Enzos kärlek för Lily skapade några problem som jag tyckte var helt onödiga. Nä, det kändes bara inte alls bra att ha de två som ett par.

2. Stefan & Valerie

Som ett kostymdrama med två kärleksfulla unga vuxna slits isär och ett hemligt ofött barn så är det ändå ganska tragiskt och det fungerar. Men nej, de är verkligen inte alls bra. Även här känns Valerie som en sämre version av Katherine. Så det fungerade inte i dåtiden, och inte heller i nutid.

1. Caroline & Alaric

Det här var bara obehagligt på så många sätt. Okej, Caroline blir mamma till Alarics barn. Ja, det var konstigt. Men det var inte så att hon skrev upp sig frivillig från första början. Han var fortfarande hennes high school-lärare. Och det var bara så konstigt, och så kusligt. Nej, inte alls bra. Usch.


Läs mer från Hejdå The Vampire Diaries:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *