Serier

TV-kollen | Gamla monster och nytt tungt namn för Netflix

Onsdagsmorgon och dags för att läsa nyheterna! Det känns som det inte händer så mycket i serievärlden just nu. Som om det vore ett stort andetag till att alla börjar. Vi väntar mest på att alla kommer tillbaka, och inte så mycket mer än så. Men antar att det är okej det med.

Marilyn Manson till American Gods

Marilyn Manson kommer vara med i tredje säsongen av American Gods. Hans roll verkar vara någon form av nordisk dödsmetal frontman som arbetar för Odin. Marilyn Manson har dykt upp lite då och då i olika serier och filmer och kommer bland annat ses även i The New Pope och The Stand.

Lord of the Rings fortsätter att spelas in i Nya Zealand

Jag är skeptiskt till den nya Sagan om Ringen-serien. Jag älskar trilogin och förstår inte riktigt varför det ska göras mer. Nu har de bestämt sig för att filma den nya Amazon serien i Nya Zealand, det vill säga där Peter Jacksons trilogi spelades in. Om de kommer använda samma platser är dock oklart. Förhoppningsvis gör detta så jag får samma mysiga stämning för serien.

Supernatural snart tillbaka för sista gången Foto: Jack Rowand/The CW
Seinfeld kommer till Netflix

Netflix har haft det tufft ett tag. De förlorade både The Office och Friends som har varit två serier som verkligen lockat folk till streamingtjänsten. Men nu har de fått Seinfeld. Eller ja, deras kontrakt med Hulu går ut 2021 och därmed kommer till Netflix då. Ett tag kvar, men ett tungt namn för Netflix nu när de tappat två andra.

Gamla monster tillbaka i Supernatural

Lagom till att Supernatural går in på sin sista och avslutande säsong så kommer alla tillbaka. Då menar jag alla monster som de har skickat till helvete sedan serien började 2005. Känner på mig att denna säsong kommer vara nostalgisk och jag är okej med det. Sam säger i trailern att om de klarar detta kommer de bli fria. Fria till att leva sina egna liv och inte jaga monster? Det hade varit ett fint avslut. Den är tillbaka den 10 oktober!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *