Serier

Ett avsnitt om dagen | Veronica Mars del 6

Det är så mycket som händer just nu i Veronica Mars. Det är busskraschen som fortfarande vi inte vem som ligger bakom. Trots nya misstänka varje dag (typ). Det är också vem som dödade Felix och vi får möta ett nytt gäng. Sedan också den lilla grejen, är Veronica helt över Logan? Och är Jackie en bra person?

Weevil hjälper Veronica med ny information

2.04 Green-Eyed Monster

Veronica hjälper en rik kvinna som är fast besluten att bevisa att hennes man är otrogen. Under tiden frågar Keith Alicia om den mystiska mannen som kände igen henne i Chicago, och Weevil ger Veronica ny information om olyckan.

Fallet i detta avsnitt är verkligen helt idiotiskt. Jag menar, bruden är så jobbig. Och ringer hela tiden, och stör. Och bara skapar problem. Så jobbigt. Och Alicia stöter ihop med sitt ex (igen). Och Wallace får reda på vem som är hans riktiga pappa. Drama!

Blir Veronica upprörd för att Jackie dansar med Logan på grund av Wallace eller på grund av henne själv?

2.05 Blast from the Past

Trots att hon inte tycker om Jackie, hjälper Veronica henne att ta reda på vem som stal hennes kort på the psychic TV show. Under tiden vänder Wallaces värld upp och ner när hans pappa återvänder hem, och Veronica får ett stort antal nya bevis i bussfallet.

Avskyr Jackie. Och förstår inte hur hon idiotisk hon ska vara. Och Veronica försöker ändå hjälpa till. Går inte alls bra. Och Wallace blir förbannad, och sticker iväg med sin pappa. Saknar honom redan.

Hello Mr. Josh Whedon

2.06 Rat Saw God

Veronica är chockad när en döende Abel Koontz dyker upp och ber om hennes hjälp att hitta sin saknade dotter innan han dör. Under tiden återförenas Logan med sin far när han arresterade, och Keith väntar på resultatet av valet.

Okej, tycker att Clarence Wiedman är cool nu. Riktigt badass. Och speciellt när han arbetar med Veronica för att finna Abel Kootz dotter. Och det visar sig att hon är död. Logan hamnar i fängelse för Felixmordet, och eftersom Lamb är en skitstövel så har han sett till att hans pappa också är där. Fyfan alltså. Inte den personen som man ville se igen. Josh Wheadon är med. Och en tjej från Top Model (man vann i en tävling att vara med i två sekunder).

En sleepover från helvetet om en fråga Veronica

2.07 Nobody Puts Baby in a Corner

Veronica går undercover när Duncan kommer till henne för hjälp att lista ut vilket av barnen som Meg var barnvakt åt som blev psykiskt misshandlad av sina föräldrar.

Ett barn blir alltså psykiskt misshandlat och vi vet inte vem eftersom Meg är i koma. Det blir alltså Duncan och Veronicas ansvar att finna. Och hon möter några väldigt konstiga barn. Och tvingas vara med om en hemsk sleepover hemma hos Gia. Det var i alla fall Megs egna syster, den vi inte hade sett tidigare. Fyfan för de där föräldrarna! Och Lamb visar sig vara en okej person ändå.

Logan ställer alltid upp vid problem

2.08 Ahoy Mateys

Keith försöker lista ut vem som hotar föräldrarna till busskraschoffren och Veronica finner sig i en farlig situation med de irländska gänget. Och Weevils ledarskap sätts på prov.

Någon hotar ett par föräldrar vars barn dog i busskraschen. Så himla lågt! Och Veronica hamnar i knipa med det irländska gänget, men som tur är kommer Logan och räddar henne. Igen. Med en pistol. Kanske inte det smartaste? De är väldigt fina med varandra dock. Speciellt nu när Duncan verkar vara väldigt kluven till vem han gillar – Veronica eller Meg. Nu när Wallace är borta är det underbart att ha med Mac. Hon är väldigt bra tillsammans med Veronica. Tycker lite synd om Marcos. Väldigt anonym och totalt bortglömd, men hade ett populärt radioprogram så ändå känd. Synd om honom ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *