Serier

Stranger Things | Coca-Cola och sockervadd

Recap av Stranger Things säsong tre avsnitt sju.

Serie: Stranger Things Avsnitt: S03E07 The Bite
Mitt betyg:
★★★★
Tidigare recaps:
S03E01, S03E02, S03E03, S03E04, S03E05, S03E06

För att gömma sig mot ryssarna smiter Dustin, Robin, Erica och Steve in på bion för att se Tillbaka till Framtiden. Älskar den filmen! Medan Dustin försöker få kontakt med de andra så smiter Robin och Steve. De är fulla med droger och fnittrar om precis allt. När taket börjar snurra för dem börjar de spy. Inne på toaletten öppnar Steve upp sitt hjärta för Robin. Att han gillar henne. Men kommer ni ihåg den fina scenen när hon berättade att hon var besatt av honom? Det var inte för att hon gillade honom, utan för hon gillade en tjej som i sin tur bara hade ögonen på Steve. Men de gick därifrån som vänner.

Nu gick jag händelserna i förväg igen. Men det var för jag gillade det ögonblicket. Det händer ju stora saker med de andra också. Efter förra avsnittet vet nu The Mind Flayer var de är någonstans och attackerar stugan. Efter mycket skjutande av Nancy, lite hugg med en yxa av både Jonathan och Lucas vinner de till slut. Men först efter att El är skadad. Den satte sig fast på hennes ben och gjorde ett ganska stort bett som skulle visa sig ha ganska stora konsekvenser.

I jakt på att fixa i ordning skadan som El har åker de till affären där El och Mike har en lite söt, och lite akward konversation om känslor. Som avbryts av att Dustin behöver hjälp. Äntligen ska de mötas alla! Men det är en dålig koppling så de uppfattar aldrig riktigt vad han ville, men El använder sina krafter för att lista ut var de är någonstans. Och Lucas har sin lilla Coca-Cola reklam där han pratar gott om den nya smaken. För er som inte vet så ändrade de receptet ett tag, och ingen gillade det (förutom Lucas…) och ändrade tillbaka till det gamla hederliga smaken.

Nancy och monster Foto: Netflix

Medan Hopper och Joyce är på nöjesfältet för att leta upp barnen. Mr och Mrs. Wheeler hjälper inte till särskilt mycket. Det är ju sommarlov, vem vet var barnen är någonstans. Haha! Älskar mentaliteten. Alexi och Murray upplever också det, kärnan i det amerikanska samhället. Det är sorgligt att se Alexi gå runt och är lycklig, precis vunnit ett stort gosedjur, och då bli nerskjuten av den där elaka ryssen.

På köpcentret är Robin, Steve, Dustin och Erica i trubbel när ryssarna till slut hittar dem. Precis när de ska gå till attack mot barnen/ungdomarna kommer El och gänget. Hon kastar lite en bil och det tar slut ganska fort. Hon är rätt badass. Men det där bettet alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.