Böcker,  månadssammanfattningar

Böckerna jag läste i juli och augusti 2020

Böckerna jag läste i juli och augusti blev inte lika många som jag hade hoppats. Ärligt talat, så var det aldrig något jag trodde heller. Det blev i alla fall sju böcker och de andra som jag hade hoppats får bli nu i höst istället.

Böckerna jag läste

  1. Kejsarens barn – Claire Messud| ★★★★
  2. Hemma – Marilynne Robinson | ★★★★★
  3. The Underground Railroad – Colson Whitehead | ★★★
  4. Om skönhet – Zadie Smith | ★★★★
  5. Staden som försvann – Stephen King  | ★★★★
  6. The Jane Austen Book Club – Karen Joy Fowler | ★★
  7. Weather – Jenny Offill | ★★★

Mitt Goodreads-mål

82 %

Att ligga på 82 % när sista delen av året tar sin början är väldigt skönt. För även om det inte skulle vara katastrof att inte klara sitt mål är det ändå skönt. Vet man ungefär hur många böcker man klarar att läsa på ett år. För om jag vill läsa alla böcker som jag skulle vilja får jag nog ligga i.

Planer för september

Har en stor hög hemma från biblioteket som ska läsas. Sedan är det klart listan som jag ville läsa under sommaren som blir kvar att läsa. Skulle vara kul att verkligen läsa en hel del nu i höst.

Antal böcker: 7
Antal sidor: 2 814
Läst på svenska: 4
Ljudböcker: 0
Könsfördelningen: 28 % män

Medelbetyg: 3.5
Läst tidigare: 0
Läst på engelska: 3
E-böcker: 0
Länder: USA och England

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *