Serier

Beverly Hills 90210 | Säsong 7

Säsongsammanfattning för Beverly Hills 90210 säsong 7. Varning för spoilers för dig som inte säsongerna innan samt denna.

Titel: Beverly Hills 90210
Medverkande: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Tiffani Thiessen och Kathleen Robertson
Genre: Romance & Drama
År: 1990 – 2000
Network: Fox
Mitt betyg: ★★★

Sista året på college och det är ett händelserikt år. När en tänker tillbaka vad som hände i de första avsnitten av sjunde säsongen känns det som om det vore flera säsonger sen. Så mycket har verkligen hänt! Känns som jag knappt kommer ihåg hälften och var tvungen att kolla igenom vad som hade hänt i säsongen för att minnas allt.

Det stadiga paret var Steve och Clare. Och de var ändå inte superstadiga, då de gjorde slut och blev tillsammans då och då. Men fortfarande på någon form av stadighet – i jämförelse med allt annat. De tog tyvärr slut i sista avsnittet när Clare bestämde sig för att flytta med sin pappa till Paris. De var ändå fina tillsammans. Trist med det avslutet. Det kändes ändå som de var ett bra par. De tog ner varandra på jorden, stökade till det rejält. Men ändå ett fint par.

Donna och David hade det också en berg- och dalbana-resa. Donna som hade ändå brandmannen Cliff på ett hörn, sedan en stalker och gisslans drama mot henne. David blev gravt deprimerad men kom ut därifrån tack vare Donna. Och det vi inte trodde skulle hända skedde. De hade sex. I sista avsnittet. Så konsekvenserna av det får vi inte reda på förrän i nästa säsong.

Okej, kanske det mest stadiga paret är nog ändå Brandon och Tracy. Den nya nyhetsankaren på skolans TV-station där Brandon jobbar. Det är väldigt enkelt förhållande tills Kelly rör upp. Eller inte Kelly direkt, utan deras förflutna. När Tracy hittar förlovningsringen som Brandon köpte till Kelly och hon tror det är till henne. Sedan gör Brandon av sig med den, men Kelly köper tillbaka den. Och till slut gör Tracy och Brandon slut för hans känslor för Kelly finns fortfarande kvar. Och Kellys för Brandon.

Beverly Hills 90210 Säsong 7 Brandon och Tracy Foto: Fox
Brandon och Tracy Foto: Fox

Valerie är den som kom mest med drama. Som vanligt. Hur hon var tillsammans med Kenny, och låtsades bli gravid. Vilket såklart rörde upp en hel del drama. Inte minst mellan henne och Kelly. Varför nu Kelly alltid ska bli indragen i Valeries drama, när hon egentligen inte har något med det att göra. Och vi tror en stund att de ska bli sams, men då bestämmer sig Valerie att komma närmare Kellys pappa Bill, men det slutar bara att hon mister alla sina pengar. Karma? Just ja, hon dejtar också en filmstjärna, Rob, ett tag, innan hon förstör det totalt.

Jag brukar inte gilla Kelly, men tror att i och med allt drama med Valerie började jag ändå tycka hon är helt okej. I jämförelse med Valerie helt enkelt. Hon börjar säsongen med att jobba på ett boende där hon träffar Jimmy som blir hennes vän som dör av sviterna av HVI. Sedan stora grejen med Tracy och förlovningsringen. Och precis när de blir tillsammans igen blir Kelly gravid. Sedan icke-gravid, men det visar sig vara ett missfall och hon får reda på att hon kanske aldrig kommer kunna få barn. Så himla sorgligt!

Det coolaste med säsongen måste varit i sista avsnittet på deras examensfest som Kellys pappa anordnar innan han åker in i fängelse. Kommer inte direkt ihåg varför… men ja, det är att Cardigans spelar live. Så himla kul. Blev så chockad när de dök upp där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *