serier

Hejdå Sam och Dean! | Supernatural läggs ner

Nu är dagen här. Eller ja, inte på riktigt kanske. Vi har fått reda på att Supernatural läggs ner. Den sista säsongen blir säsong 15 som sänds till hösten. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta på grund av att den har gjort allt den kan göra. Supernatural är inte samma fina serie som den en gång var, trots de fina stunderna och de fantastiska karaktärerna som finns. Hur ska jag kunna säga hejdå till Dean, Sam och Cas? Det är helt omöjligt.

Allt vi vet just nu är den kommer försvinna. Jensen, Jared och Misha gjorde en video där de förklarade situationen . Nu efter 15 år! Vi vet inte om den kommer ha en hel säsong eller som ibland CW gör att förkorta sista säsongen.

Känner på mig att serieavslutet kommer vara supersorgligt. Jag känner just nu att det finns tre alternativ. Första är att bröderna kommer komma ifrån detta ’yrke’ och livsstil. Andra är att en av bröderna dör (för sista gången) och den andra börjar leva ett normal liv. Antar att det är kanske är Dean som i så fall dör och Sam lever vidare, slutar där den börjar. Tredje är att det kommer bli bara svart och karaktärerna fortsätter som vanligt. Sammanfattningsvis så kommer jag gråta ihjäl oavsett vilket slut de väljer.

Kommer ni sakna Supernatural?

4 kommentarer

  • sandra

    Kommer verkligen bli svårt att ta farväl av en serie som hjälpt mig så otroligt mycket genom åren. Men samtidigt är jag glad att vi är så många som samlats kring det under så lång tid. Ser också fram emot för vad som komma skall för skådespelarna för dom förtjänar det bästa <3

  • film&serier bloggen

    åh, kommer sakna sönder denna serie när allt är över. Den har funnit i mitt liv så länge, vill inte att det ska ta slut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *