Böcker,  Filmer

Att se och läsa i juli

Vad jag ska försöka se och läsa under juli. Det kommer bli intressant. Känns som jag inte har jättemycket tid att göra detta. Men nu kommer jag ha semester i halva juli så det kanske gör att jag har mer tid, eller mindre. Gjorde aldrig detta inlägg för juni. Tråkigt nog. Och det var längesen jag faktiskt klarade av att se någon film eller bok som jag hade tänkt att jag skulle försöka hinna med. Måste börja prioritera att läsa igen. Saknar det verkligen. Måste också prioritera att kanske se filmer som jag vill se, och som jag tror kommer vara fantastiska. 

Har ni någon bok ni vill läsa nu i juli? Eller kanske en film?

Att läsa

  1. Dark Places av Gillian Flynn
  2. Stalking Jack the Ripper av Kerri Maniscalco

Jag har haft så dålig tid att läsa. Eller så är det jag som har prioriterat fel. Därför blir det två böcker som jag fortfarande inte läst klart, och som jag tänkte läsa i både april och maj. Jaja… juli är förhoppningsvis månaden det händer. Har påbörjat båda i alla fall. Det är steg ett.

Att se

  1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels
  2. To Kill a Mockingbird

Ja. Det är exakt samma filmer som jag tänkte se i maj. Skulle säga att jag inte sett så många filmer, men bara det att jag inte har prioriterat att se just dessa filmer. Får skärpa mig! Vill ju gärna se några filmer från IMDB:s lista över de 250 bästa filmerna. Annars hade jag inte påbörjat med detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *