musik

Bästa låtarna från april – juni

Dags att ännu en gång utse de bästa låtarna från april till juni. Har gjort samma lista en gång tidigare där jag bland annat hade Hurula, Billie Eilish och Ariana Grande i toppen. Ni finner hela listan med sex stycken låtar här. Nu har det gått ännu ett kvartal och tre månader. Därför är det dags att utse sex nya låtar som jag har tyckt är toppenbra. Det är såklart, som vanligt, ingen ordning utan jag har bara tagit dem i ordningen som jag har lagt till de på min Spotify-lista över låtar från 2019. Den listan hittar ni här! Fast psst, tror nog den översta låten är den bästa.

The Vamps har släppt två EP, Missing You och Right Now.
Våra sista andetag av Raring

Hela albumet, Mamma, där låten Våra sista andetag är med, är toppen. Riktigt bra. Verkligen min musiksmak, och nästan den enda på hela listan som faktiskt speglar den. Funderade på att lista låten Jeansjacka istället, men eftersom den kom ut som singel i mars valde jag den andra.

Right Now av The Vamps och Krept & Konan

Glömmer nästan bort The Vamps hela tiden. Minns att jag såg de på Youtube för hundra år sedan sen. Verkligen hundra år sedan sen. För mig att de gjorde covers då. Sedan släppte de ett album som blev rätt stort, och fortsatte och nu i år har de släppt några få låtar. Tycker Right Now är väldigt skön att lyssna på. Väldigt basic och skönt.

Right Back av Khalid

Gillar verkligen Young Dumb & Broke av Khalid. Därför är det kul att han har kommit tillbaka till mitt medvetande. Ibland är jag trött på att ha ljud på och vill bara kunna koppla bort allt. Då kan det faktiskt vara skönt att ha sån här låt som Right Back. Det händer inte jättemycket, är skönt och bra.

Aviciis album ’Tim’ som kom i år
SOS av Avicii och Aloe Blacc

Jag har aldrig varit ett Avicii fan. Inte för att jag tyckte hans musik var dålig, mer bara inte min smak. För det är bra musik han gjorde, och det är verkligen sköna sommarkvällar som en tänker på. Dans och leende. Och det är svårt att inte bli berörd när SOS spelas. Han gjorde mycket för musikvärlden.

Old Town Road av Lil Nas X

Om jag inte hade haft med denna låt på de bästa låtarna från 2019, hade jag ljugit för mig själv. Det är nog, tyvärr, den låten som spelats mest i det senaste. Både på jobbet och i bilen på radion. Och jag blir alltid glad när jag hör den. Väntar bara tills jag hört den så många gånger att jag vill spy.

AUSLÄNDER av Rammstein

Rammstein har släppt sitt nya album, och jag väntar på att se dem i augusti. Kommer nog bli en magisk kväll, och tredje gången jag ser dem live. Självklart har jag lyssnat på albumet och just AUSLÄNDER är en riktigt bra låt. Även om jag gillar också RADIO väldigt mycket. Fullspäckat album helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *