impopulära åsikter
Böcker,  Filmer,  Serier

Impopulära åsikter inom film och tv

KOMMER NI IHÅG när alla på hela internet fick ett infall och började prata om deras impopulära åsikter? Det kändes som en epidemi som inte kunde stoppas. Men till slut gjorde den det efter att vi hört tusen personer säga opopulära istället för korrekta impopulära och berätta saker som de hatar (som alla andra också gör) istället för faktiska impopulära. Sura disktrasor är det nog få som tycker om, så det är bara en grej du inte gillar.

Jag tänkte återuppliva den här trenden. Ja, jag må galen. Där fokusen var helt enkelt inom film, tv-serier och böcker. Och ja, jag är fullt medveten om att jag möjligtvis hamnar själv i facket att jag enbart berättar vad jag stör mig på, som alla andra också stör sig på. Hela detta inlägget är alltså att jag skjuter mig själv i foten. Om och om igen. Men häng på! Berätta gärna om du håller med mig eller inte! Och om du har några impopulära åsikter.

Alla behöver inte bli ett par

Jag älskar att para ihop människor i filmer och tv-serier. Speciellt karaktärer som enbart har haft någon scen tillsammans men som har en magisk kemi. MEN alla behöver inte bli ett par. Jag förstår inte den här fangirl-grejen där två personer, gärna två män, som har fantastisk relation på ett vänskapligt eller familjesätt, ska bli ett par. Det är verkligen inte så att jag föredrar heterosexuella relationer och det jag enbart vill se, utan bara att jag uppskattar så mycket vänskapsrelationer. Och nästan det mer än kärleksrelationer. Och låt de bara vara vänner? Till exempel i Supernatural. Där det finns fans som älskar Dean med Castiel. Eller det ännu sjukare, Dean med sin bror Sam. Herregud. Eller nya grejen som är överallt, Finn och Poe från Star Wars. Kan de inte bara vara vänner? Och ha den fantastiska kärleken mellan de två på den nivån? Eller?

Bridemaids är inte en bra film

Herregud vad jag har kämpat med denna film. Det är nog den filmen jag har kämpat med mest. Mina bästa vänner älskar denna, och större delen av internet för det också. (Antar jag). Men det tog mig tre gånger för att se klart den. Såg första delen alltså två gånger och stängde av på exakt samma stället tills jag en dag bara såg den. Det kommer inte bli en fjärde (eller andra, beroende på hur man räknar) gång.

Musiken i Grease 2 är nästan lika bra som i Grease

Wow. Ni är verkligen redo att skjuta mig nu va? Jag talar illa om Grease? Snarare tvärtom, jag talar gott om Grease 2. Jag gillar den filmen, och jag har så fina minnen med den. Lyssnar nog på Cool Rider minst en gång i månaden, men aldrig något från Grease. Borde se om Grease 2 snart. Är jag den enda människan på jorden som gillar den? Den är verkligen inte lika bra som originalet, men så nostalgisk och fin på sitt sätt. Tror detta är verkligen någonting som folk anser som impopulära åsikter.

Harry Potter är en irriterande karaktär

Har ni också tänkt på att Harry Potter är väldigt irriterande? Hur folk, speciellt Dumbledore och andra lärare, bara låter han gör vad som helst? Saker som andra hade fått skit för får han beröm för? Usch, inte alls superhärlig karaktär. Egentligen. Om jag hade gått på Hogwarts hade jag nog med hundra procent avskytt Harry.

Gillar inte Astrid Lindgrens sagor

Jag har väldigt svårt för Astrid Lindgren och hennes sagor. Det är ingenting som jag kommit på när jag blivit äldre, utan jag gillade de inte ens som barn. Tycker många barn i hennes sagor är bortskämda och ouppfostrade. Gillar inte Madicken, Emil och absolut inte Karlsson på taket (men det gör nog ingen). Bröderna Lejonhjärta tyckte jag dock var cool, pga Katla. Har inget emot att andra gillar Astrid Lindgren, och kan ändå förstå varför man gillar det. Supergulliga när min lilla systerdotter sjunger på Pippi. Men det är nog bara inte för mig.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *