Böcker,  Filmer

Att se och läsa i april

Jag var värdelös i mars och varken läste eller såg de filmerna som jag ville göra, och skrev om i detta inlägg. Men det betyder inte att jag tror det kommer gå lika dåligt i april eller att jag satsar på samma en gång till. Utan testar med två nya böcker och två nya filmer. Sedan kanske jag borde försöka göra klart det jag tänkte i mars först. Men vi får se hur det blir med det.

Att läsa

  1. Stalking Jack the Ripper av Kerri Maniscalco
  2. Warcross – Marie Lu

Vi fortsätter med mina YA-böcker. Kanske därför jag inte läste några i mars för jag inte är sugen på någon av de. Det har blivit mer av ett måste. Har höga förväntningar på Stalking Jack the Ripper för jag tycker att själva Jack är intressant. Däremot verkar Warcross vara allt jag inte vill läsa om. Ett dataspel, alternativ världar möjligtvis och en serie.

Att se

  1. Green Book
  2. Spider-Man: Into the Spider-Verse

Har sett mycket äldre filmer den senaste tiden och halkat efter med nya filmer. Därför har jag valt att se dessa två. Mest för att jag vill faktiskt se dem, och att de är såklart med på 250-listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *