Böcker,  Filmer

Att se och läsa i mars

Idag är det mars! Tänk att vi klarade av februari. Det är ju officiellt vår nu när mars börjar. Helt underbart. Jag har som vanligt valt ut två böcker och två filmer som jag ska försöka mig på att hinna läsa och se. Låter ju inte alls komplicerat eller svårt mål. Men kan faktiskt säga att ibland är det svårt att hinna med. Tyvärr.

Att läsa i mars, The Sky is Everywhere och Eliza and her Monsters

Att läsa

  1. The Sky is Everywhere av Jandy Nelson
  2. Eliza and Her Monsters – Francesca Zappia

Om februari var en kort och stressfylld månad kommer mars bli likadan. Om inte värre. Det är officiellt flyttmånaden. Vi kommer börja flytta nu i helgen och sedan det stora lasset går nästa helg. Det betyder att många av mina böcker kommer vara nerpackade (och förhoppningsvis uppackade), men jag vågar inte chansa och därför valde jag två böcker jag har som e-böcker. Och de är båda med i min YA-böcker att läsa och jag borde verkligen bli klar med det projektet snart. Har pågått alldeles för länge nu.

Att se i mars, Undergången och Taare Zameen Par

Att se

  1. Undergången
  2. Taare Zameen Par

Vi fortsätter såklart på IMDb:s 250-lista och de jag inte har sett tidigare. Undergången är nummer 119 och Taare Zameen Par är 84. Undergången har min sambo pratat om att han vill se så den blev hans val. Jag valde Taare Zameen Par enbart på grund av att den finns på Netflix. Aldrig hört talas om den tidigare. Kan bli väldigt intressant. Det som är så kul med att följa den listan är ju att se filmer en kanske inte hade valt själv, men som verkar superbra.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *