Böcker,  Filmer,  Serier,  smått&gott

Hur målen för 2016 gick + nya mål för 2017

I början av 2016 satte jag ihop nio mål för året. Tre för varje kategori – böcker, film & serier. Vissa mål lite enklare än andra. Några som jag inte förstår varför jag ens hade. Men nu är det dags att kolla hur det egentligen gick!

Läs femtio böcker 

Det är helt avklarat! 52 stycken böcker för att vara exakt.

Läs böcker från minst fem olika länder 

Avklarat! Jag lyckades till och med läsa ifrån åtta stycken länder. Jag har förresten räknat där författaren kommer ifrån, om ni undrar. De länder jag fick med är: Sverige, USA, England, Kanada, Tyskland, Australien, Ryssland och Nigeria.

Påbörja Game of Thrones-bokserien

Ett kapitel från första boken räknas inte med att påbörjas va? Känner dock inte alls för att läsa den här bokserien just nu. Har så mycket annat som lockar mig istället.

Se minst tio filmer från imdb-listan som du inte sett tidigare 

Från början hade jag sett 123 stycken, och nu ligger jag på 137! Så avklarat! Dock är det riktigt svårt att hålla koll på eftersom listan ändrar på sig hela tiden.

Se filmer från minst fem olika länder 

Till och med här har jag varit duktig. Inte lika duktig som förra året, men fortfarande duktig då jag har sett filmer från i alla fall sju stycken länder. De jag kommer på är: USA, England, Sverige, Frankrike, Tyskland, Kanada och Japan.

Se tio stycken filmer på bio

Riktigt dåligt! Jag har bara sett på sex stycken filmer på bio i år. & de är följande: The Hateful EightEn man som heter Ove, X-Men: Apocalypse, John Hron, Den allvarsamma leken och Rouge One.

Se klart tio serier som jag har påbörjat

Sex stycken serier blev det. Jag tröttnade väldigt mycket på det här målet för det finns ju en anledning till varför jag lade ner de från första början. Men samtidigt stör jag mig otroligt mycket på att de ligger där och bara finns. De jag såg klart är: True Blood, Wicked City, This is England, Alcatraz, Blood & Oil och Beauty and the Beast.

Påbörja fem serier jag verkligen vill se

Jag valde också ut vilka fem, och jag kan säga att jag inte påbörjat någon av dem. Riktigt tråkigt för jag ville ju verkligen se dem. Serierna är: FargoMr RobotPenny DreadfullPeaky Blinders och The Leftovers.

Börja se tio stycken nya serier från 2016 

Avklarat! Dock har jag inte fortsätt med alla serier. Men de jag har i alla fall påbörjat är: Frequency, Lethal Weapon Notorious, The Good Place, This Is Us, Timeless, Bull, Class, Designated Survivor, Stranger Things, MacGyver, Pitch, Pure Genius, Quarry, Shooter, Shades of Blue, The Exorcist och Young Pope

Nya mål för 2017:

  • Läs 100 stycken böcker
  • Se tio filmer på bio
  • Påbörja serierna jag inte lyckades med 2016

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *