Video | Mina topp 3 böcker jag läste 2016

youtube bästa böcker

Det var ett tag sen jag lade upp en video på youtube, så nu var det dags. I den här videon pratar jag om mina topp tre böcker jag läste 2016. Ni som läst min blogg har sett min tidigare lista. Men här kan jag prata lite mer om dem. Vilket såklart är roligt!

Ni hittar videon genom att klicka här eller på bilden.

har ni läst dessa böcker?

5 svar till “Video | Mina topp 3 böcker jag läste 2016“

  1. Har inte läst någon av dessa tre böcker, faktiskt!

  2. Detta har noll att göra med inlägget meeeen såg i Floras blogg att du bor i Karlstad! Jag gör inte det, heh. MEN, jag är från karlstad och har familjen där så hänger där då och då, men har cirka noll vänner kvar i stan då alla flydde fältet efter studenten, hehe. Så om du någon gång vill kompisdejta när jag är i stan så vore det superkul! Om jag kan höra av mig til dig då, du verkar ju vara en så vettig person 🙂 kanske inte jag framstår som nu som skriver såhär, men äsch! kram kram

    1. karinsuniversum skriver: Svara

      Gud vad roligt! Jag mejlar dig direkt! 🙂

  3. Yay! Video 😀 ska titta när jag kommer hem!

  4. […] böcker för ganska längesedan sen. En bok kom ganska fort och det är den ni såg i min video om min topplista över bästa böcker 2016. De andra kom i förrgår. Mycket senare än den andra. Då vi började undra lite vart de tog […]

Kommentera