vardag

Tillbaka på en plats

Jag är nu tillbaka efter mina tågresor fram och tillbaka. Känns skönt att vara på plats i alla fall en stund. Får se hur länge det håller sig. Har haft fullt upp, förutom tågresor, de senaste dagarna. Men nu är det snart helg och det betyder ledighet! Då har jag också möjlighet att ta foton när det fortfarande är ljust ute, läsa i flera timmar, kolla på tv-serier i streck och blogga. Allt är fantastiskt!

Hur det gick hos tandläkaren? Jo, då förutom att en åker därifrån med mindre pengar så hade jag bra tänder! Skönt! Älskar att jag har en tandläkare som har tandläkarskräck, så fantastiskt bra. Älskar förresten väntrummet, känns så vackert och fint!

vad ska ni göra i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *