Serier

Vad tycker jag om Skam?

skam

Jag började se Skam när det började pratas om den väldigt mycket, & tyckte väl att den var helt okej för att vara en tonårsserie som utspelar sig i Skandinavien. Men sen såg jag säsong tre.. och valde att kolla om vissa delar av första och andra säsongen. De delar där jag kanske tappade intresset lite.. & jag började tycka mer om den. Absolut!

det jag tycker om, 

Den är ändå ganska realistisk och skönt att se folk äntligen spela roller som är i ungefärlig deras ålder. De nämner Gossip Girl en gång, och där är det ju sjukt. Ska en verkligen tro att det är så sjuttonåringar beter sig? Kanske inte. Det är i alla fall en sak jag tycker om. & självklart alla storylines och problem som folk har som tas upp. De behandlar ämnen som sex, vänskap, sexualitet, religion, utanförskap, psykisk ohälsa & en massa massa mer. Tummen upp!

skam eva-noora

favoritkaraktärerna, 

Jag tyckte om Eva från första stund. Vet inte om det beror på att hon var första huvudkaraktären. Det kanske hade sett annorlunda ut om det vore en annan. Men tycker hon är väldigt skön. Har en vän som påminner mycket om Eva också. Sedan har vi allas favorit Noora. Tyckte hon var klockren från första stund! Precis så en önskade att en själv var. Tyvärr tappade de hennes karaktär totalt i tredje säsongen. Vad hände egentligen? Hoppas hon kommer tillbaka i fjärde säsongen. Undra vem som blir huvudkaraktären förresten? Hoppas på Vilde eller Sana. Mest för att jag vill ha tillbaka fokusen på tjejgänget igen.

skam chris-eva

& kärleken såklart, 

När alla andra (typ) älskar Noora&William eller Isak&Even gillar jag mer Eva&Chris. Gillade honom från första stund som en sådan där skitstövel som får mig ändå att le. Varför gillar jag alltid de killarna i tv-serier? Förstår inte! Är dock inte så stort fan av William… tycker han var rätt creepy när han vägrade ta ett nej. Det är en sånt oattraktivt beteende. & sen tror jag att jag gillar par där en knappt få se dem tillsammans bara för att hata sig själv lite mer.

7 kommentarer

  • felicia

    wiie! Är inte heller något fan av William, förstår inte riktigt grejen varför folk gillar honom så mycket. Jag gillade Chris väldigt mycket i första säsongen och förstår absolut grejen med Chris/Eva, de matchar varandra verkligen av det man har fått se alla fall :). Är dock rätt kär i Even såå.

  • sandra

    Jag är inte heller så förtjust i William faktiskt. I de sista avsnitten av säsong 3 började jag faktiskt gilla Magnus. Så gullig mitt i allt det idiotiska ju 🙂

  • Celine

    Haha tycker också mest om Chris och Eva! Noora var också en favorit från början men jag tyckte hon blev lite jobbig i andra säsongen :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *