Karin framför en bokhylla
smått&gott

Välkomna till en nystart!

Nystart! Det är vad det här är, kära ni.

Här är jag, samma person, samma namn, men under en ny domän och nytt utseende. Kändes som om jag behövde en liten nystart. & äntligen slipper jag undan blogg.se. Jag har egentligen inte haft något problem med dem, men en egen domän är väl nästan allas dröm. Så nu sitter jag här, på ett tomt blad & kan bara blicka framåt. Ska vara ärlig med er har detta länge skrämt mig. Tänk om jag tappar alla följare på grund av en flytt. Men om jag nu ska göra det är väl den här tiden bäst.

Kommer det bli någon skillnad?

Den är bloggen kommer vara ungefär som min tidigare. En salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör i min vardag. Jag vill inte vara den där tv&film-bloggen som alla andra. Utan den blandningen jag har haft, & kommer fortsätta med, är det jag strävar efter. Hoppas ni alla är med till hundra procent på det. Välkommen till en nystart!

Följ gärna mig på Bloglovin’, det ska gå automatiskt men ifall det inte skulle fungera av oklar anledning.

Missa inte de viktigaste kategorierna:

Välkommen hit!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *