Välkomna till en nystart!

Hej, kära ni.

Här är jag, samma person, samma namn, men under en ny domän och nytt utseende. Kändes som om jag behövde en liten nystart. & äntligen slipper jag undan blogg.se. Jag har egentligen inte haft något problem med dem, men en egen domän är väl nästan allas dröm. Så nu sitter jag här, på ett tomt blad & kan bara blicka framåt. Ska vara ärlig med er har detta länge skrämt mig. Tänk om jag tappar alla följare på grund av en flytt. Men om jag nu ska göra det är väl den här tiden bäst.

kommer det bli någon skillnad?

Den är bloggen kommer vara ungefär som min tidigare. En salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör i min vardag. Jag vill inte vara den där tv&film-bloggen som alla andra. Utan den blandningen jag har haft, & kommer fortsätta med, är det jag strävar efter. Hoppas ni alla är med till hundra procent på det.

Följ gärna mig på Bloglovin’, det ska gå automatiskt men ifall det inte skulle fungera av oklar anledning.

välkomna hit!

7 svar till “Välkomna till en nystart!“

 1. Men vad kul!!!!

 2. Kul med en nystart! Lägger genast till dig bland favoriterna!:)

 3. Kul med nytt!
  Ett tips från mig, vet inte om andra också håller med, men ändra gärna designen så att man slipper trycka på ”läs vidare”-knappen varje gång man vill läsa ett inlägg. Blir så dåligt flow då. Kanske bara är jag som stör mig på sådant, men brukar oftast bli att jag inte orkar läsa alla inlägg om man måste klicka upp dem hela tiden.

  Lägger till din nya blogg i favoriter 🙂
  Lycka till!

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Vad roligt att du lägger till mig, & förresten det är ändrat nu 🙂

 4. Kul! Bloggar du genom one.com? Eller hur ser det ut? Kul! Vill egentligen också byta men hade så mycket strul när jag försökte sist :/

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Nej, jag valde att använda mig av Loopia istället och blogga via wordpress. Känns bäst så! Tråkigt att det var så mycket strul för dig.

Kommentera