vardag

Bilder från den senaste tiden

Jag har varit verkligen sämst på att blogga i mars. Men jag har väl en liten förklaring. Har haft så mycket att göra med jobbet. Åkt fram och tillbaka mellan Karlstad och Göteborg. Packat för att vi ska ut och resa. Och nu i helgen tog vi en minisemester där jag inte har tillgång till dator. Så det har bara blivit så. Ledsen. Ni som följer mig på Instagram och Twitter vet redan vad jag har sysslat med i helgen. Men för er alla andra. Låt oss ta en titt!

På vägen till Orust tog vi ett stopp vid en utsiktsplats för att se hur vackert det var. Dimman hade redan börjat komma så en såg inte allt för mycket. Men det är ändå väldigt vackert. Eller hur?

I lördags började vi dagen med att åka och köpa fisk på ett litet ställe på Orust. Jag fullkomligt älskar kuststäder för de är så mysiga. Eller kanske inte städer… men ni förstår. Små gamla hur, gärna nära varandra, med gatstenar och närheten till vattnet. Så himla mysigt!

Igår fortsätte dimman att ligga på. Vi såg inte solen förrän vi faktiskt åkte därifrån. Så himla typiskt! Men känner mig inte direkt ledsen för det. Som sagt, dimman kan faktiskt vara så himla vacker ändå.

har ni haft fint väder i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *