musik,  vardag

Konsert | Ghost

I lördags åkte vi som tidigare nämnt till Stockholm för att se på Ghost. Riktigt roligt! Vi tog bilen till hotellet och sedan åkte vi direkt till Gamla stan för att kolla på skivor.

Vi har en tradition som vi alltid gör när vi är i Stockholm, och vi börjar kanske inse att det är tråkigt att inte göra nya saker. Men samtidigt uppskattar vi det varenda gång. Först till skivaffären och trängas bland vinyler och människor. Efter det med en påse fylld av vinyler går vi till restaurangen bredvid och äter supergoda hamburgare och dricker öl. Perfekt!

Själva konserten var riktigt bra. Kan tycka att de inte är gjorda för större arenor, utan på något sätt mer intima spelningar. Speciellt med tanke på hur teatraliska de är. Men som sagt riktigt bra. Välregisserat och snyggt. Gillar att det var en lång konsert. Kan tänka mig att vissa tyckte det var för långt och utdraget. Ibland när en är på en spelning kan den ta slut nästan direkt. Här hade vi cirka en timme, en kvart paus och sen en timme till. Väldigt bra! Det jag kan tycka som mindre bra är väl annars att de har väldigt många ballader just nu och det var kanske inte det tempot som jag hade hoppats på. Samt är lite kluven till vad jag tycker om svenska artister som talar engelska i mellansnacket.

En riktigt bra helg i alla fall. Nu väntas minst två helger i rad med att flytta. Är ni intresserade av att se slutresultatet sen? Har visat bilder från vår nuvarande lägenhet. Kanske kan vara kul att se den vi kommer bo i snart. I alla fall när det är klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *