vardag

Tillbaka efter en jobbresa till Amsterdam

Hej, jag försvann lite där. Tidigt i måndagsmorse steg jag upp för att ta en buss halv sju till Stockholm med en kollega. Väl framme i Stockholm tog vi flyget till Amsterdam för en jobbmässa där vi mötte upp några till kollegor som hade åkt tidigare. Var på samma resa förra året, och precis som då knappt upplevt staden. Får nog åka dit privat snart. För det börjar bli lite löjligt med det där.

Innan vi åkte var några av oss, i alla fall jag, lite orolig för Coronaviruset. För det är en mässa där personer från hela världen (främst Europa) kommer och en del leverantörer var från Kina och mer specifikt Wuhan. Men de montrarna stod tomma för att de fick inte komma… men jag har nog aldrig sett så många människor ta handsprit hela tiden och vara osäkra på om man skulle skaka hand eller inte. Tror jag inte är smittad så det känns bra.

Tog i alla fall inga bilder på hela veckan. Bara jobbrelaterade bilder som jag tror ingen av er vill se. Så fick låna en bild från förra året bara för att ha någon form av bild… haha! Mitt mål med att ta fler bilder går ju sådär.

Vilken minut som helst ska jag och Johan gå på bio – Emma. Blir vår alla hjärtans dag biofilm en dag försent. Kom hem sent igår kväll och då såg vi Submarine innan jag sov i typ tio-elva timmar. Var helt död! Har hört negativt om Emma så det är ju inte superkul och hann såklart inte läsa om boken innan. Men sånt är livet. Förhoppningsvis är den i alla fall okej. Ska försöka hinna skriva lite inlägg imorgon så ni alla fall får svaret på vilken film som är den bästa från 2010-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *