vardag

En snabb livsuppdatering

Hej,

Jag försvann lite. Vet egentligen inte varför. Kanske för Corona-effekten. Är så fruktansvärt trött på att höra om det, och tala om det. Även om jag förstår till hundra att det är viktigt. Men får man bli trött på det ändå? Här rullar livet på ändå. J jobbar visserligen hemifrån men jag är fortfarande på kontoret. Får se hur länge det håller. Har nästan ännu mer att göra nu och när jag kommer hem vill jag inte ens öppna en dator. Om det inte är att spela Sims.. Haha!

Är nog den mest o-coolaste i backen, och vid. Men att sitta utan jacka utomhus var sjukt skönt.
Rätt fint med snö ändå.
Helt slut efter några åk och en kall öl var det bästa.

Var i Sälen och åkte skidor. Innan de sa att man helst inte ska åka… Innan ni halshugger mig direkt. Kanske onödigt att åka dit, men träffade nästan mindre folk där än vad jag gjorde hemma. Åkte lite, ramlade mest, åkte till stugan och spelade sällskapsspel. Typ så i tre dagar innan vi åkte hem igen. Bor rätt nära nu ändå. Närmare än vad jag har tänkt.

När man sitter mest hemma kan man väl äta gott. Häromkvällen blev det ramen.
Köpte skumpa och bär och firade lite halvt att vi varit sambos nu i sex år.

Solen och värmen börjar komma. Våren är nog här nu och det gör mig så glad. Att kunna sitta på balkongen och bara mysa en kväll. Som vi gjorde ikväll innan det blev allt för kallt.

Solen på balkongen är f-a-n livet ändå.

Vi funderar fortfarande på hur vi ska göra till påsken. Är friska och har ju tänkt åka hemåt. Fira min pappa födelsedag och hälsa på J föräldrar. Dock är min pappa sjuk nu. Vi vet inte om det är Corona eller bara en influensa. Håller mina tummar på att det går över. Får helt enkelt se vad vi gör…

Hur mår ni i allt detta kaos?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *